Ob načrtovanju vrtne hiške moramo dobro premisliti o stvareh, ki jih bomo v njej shranjevali

Večina vrtov ima tudi vrtne hiške, kamor se shranjuje vrtno orodje, vreče zemlje, gnojila ter drugi pripomočki za delo na vrtu. Ker pa v vrtni hiški velikokrat nastane zmeda, saj tja shranimo tudi stvari, ki jih v resnici (več) ne potrebujemo, je pred naročilom nove lesene vrtne hiške potrebno premisliti o tem, kaj bomo v vrtni lopi shranjevali. Na prvi pogled gre za popolnoma logično vprašanje, vendar si nanj pogosto ne odgovorimo. Za optimalni izkoristek prostora, moramo vedeti, kaj bomo v vrtno hiško shranjevali. Seveda je pri tem dobro računati na več kot na manj stvari, zato je pametno narediti načrt, nekaj prostora pa prihraniti tudi za stvari, na katere pri načrtovanju lesene vrtne hiške nismo pomislili.

IZPOLNIMO TUDI ŽELJO PO BRUNARICI

Dodatna oprema vrtne hiše bo pomagala notranjost lope ohraniti pospravljeno in dobro organizirano

Seveda pa je pri naročilu vrtne hiške pomembna tudi njena funkcionalnost. Z dodatno opremo vrtne lope si lahko olajšamo veliko stvari. Moderne vrtne hiške ponujajo veliko dodatne opreme. Najbolj priljubljene so seveda police, ki jim je smiselno dodati delovni pult. Kombinacija teh dveh elementov omogoča pregledno shranjevanje vašega orodja poleg tega pa delovni pult omogoča tudi hitra popravila pokvarjenega orodja.

Če si želimo v vrtni lopi shranjevati tudi pridelke, je smiselno vrtno hiško dobro toplotno izolirati. Seveda pa daleč najbolj uporabno dodatno opremo predstavlja električna napeljava, ki omogoča predvsem osvetlitev vrtne hiške, ki pride prav v zimskih mesecih, ko je hitro tema. Poleg osvetlitve je dodatna prednost električna vtičnica. Vrtna hiška je lahko opremljena tudi s priključkom za vodo, ki bo olajšal zalivanje vrtnin in drugih rastlin, obenem pa se bomo lahko po delu na vrtu tudi umili.

Gradnja vrtnih lopNačrt za vrtno hiško

Lesene vrtne hiške podjetja Loghouse so kakovostne in funkcionalne

V podjetju LogHouse se ukvarjamo tudi z gradnjo vrtnih hiš. Vrtne hiške lahko izdelamo v različnih dimenzijah in jih tako popolnoma prilagodimo potrebam stranke. Osnovna ponudba obsega vrtne hiške v 16-ih velikostih in sicer od velikosti 2 x 2 m do 3,5 x 3,5 m. Stranke lahko izbirajo med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati, poleg tega pa lahko kupci izbirajo tudi kritino, s katero bo vrtna hiška pokrita, kljub temu pa v LogHousu za kritino vrtne hiške priporočamo kritine lahke izvedbe. Osnovna postavitev je podnakonstrukcija iz moralov, ki leži na točkovnih temeljih ali temeljni plošči. Pod vrtne hiše je v izvedbi ladijskega poda. Vrtna hiška je izdelana iz ravnih brun, dimenzije 32 x 120 mm, ki so v vogalih spojene s križno vogalno vezjo. Strešna konstrukcija je izdelana iz strešnih leg in ladijskega poda. Naklon strehe je 16°.

Ne spreglejte pestre ponudbe drugih produktov, ki smo jih pripravili za vas

V podjetju LogHouse pa izdelujemo tudi lesne hiše in bungalove. Lesene hiše so izdelane iz naravnih materialov ter tako zagotavljajo zdravo bivalno okolje, hkrati pa ustvarjajo prijeten in topel dom, ki je tudi dobro toplotno in zvočno izoliran. Bungalovi so počitniške hišice, ki zagotavljajo udobno in prijetno bivanje za celo družino. Vsi produkti, ki vam jih ponujamo pri nas so izdelani iz kakovostnih materialov, ki vrtnim hiškam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Ob dolgi življenjski dobi pa vrtne hiške ponujajo obilico dobro organiziranega prostora ter tako olajšajo delo na vrtu.

V primeru dodatnih vprašanj o gradnji vrtnih hiš smo vam dosegljivi tako po telefonu, kot tudi po e-pošti, kjer bomo na vaša vprašanja odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali pri izbiri vrtne hiške, ki bo kaj kmalu krasila vaš vrt. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko načrte za vrtne hiše ogledate v živo.