Z izbiro energetsko varčne montažne lesene hiše stopite v prihodnost

Energetsko varčne hiše oziroma nizkoenergijske hiše so brez dvoma zgradbe prihodnosti. Ljudje s svojo prisotnostjo in dejavnostjo izvajamo nad naravo takšno nepopravljivo škodo, da se bomo morali prej ali slej usmeriti v naravi bolj prijazne materiale, če je ne želimo do konca uničiti. Energetsko varčne hiše so korak v pravo smer, saj nizkoenergetska hiša porabi zelo malo energije pri gradnji, zunanjost in notranjost lesene hiše je namreč podrejena čim večji energetski učinkovitosti. Obenem pa montažne lesene hiše precej manj obremenjujejo naravo pri razgradnji oziroma ko so dotrajane in jih je treba odstraniti. Poleg tega notranjost lesene hiše nudi zdravo okolje za bivanje.

Montažne lesene hiše so tudi pri gradnji prijazne do okolja

Bistvo energetsko varčne hiše je, da prihranimo pri porabi energije in s tem manj obremenjujemo tako svoj proračun kot naravo. Zanimivo je, da je pri gradnji montažne lesene hiše že samo gradbišče precej drugačno kot pri klasični zidavi. Velikost gradbišča je veliko manjša, gradbišče je urejeno in za okolico ni moteče. Poleg tega ima nizkoenergetska hiša veliko krajši čas izdelave. Notranjost lesene hiše oziroma energetsko varčne hiše je pri enaki zunanji površini v primerjavi s klasično zidano hišo lahko tudi 10 % večja. Ko je hiša narejena, je notranjost lesene hiše bistveno bolj prijetna za bivanje kot to velja za druge gradbene materiale.

Montažna lesena hiša

Energetsko varčne hiše za okolje in denarnico

Nizkoenergijske hiše prinašajo veliko prednosti. Montažne lesene hiše so narejene hitro, so požarno in potresno varne, nudijo odlično zvočno in toplotno izolacijo ter so prijetnega videza. Notranjost lesene hiše nudi izjemno kakovosten bivanjski prostor, obenem pa so energetsko varčne hiše prijazne do okolja. Tako s pravo izbiro naredite veliko koristnega za naravo, obenem pa sebi prihranite marsikateri strošek klasičnih hiš. Obiščite spletno stran podjetja Loghouse in se prepričajte o naši ponudbi.

Loghouse | Energetsko varčne hiše imajo prednosti za stanovalce in za okolje - povezave do naše spletne strani: