OBNOVA BRUNARICE


Obnova brunarice je zahtevna in zahteva veliko mero natančnosti. Kljub temu, da so brunarice iz lesa, ki je naravni material in ima ob pravilnem vzdrževanju dolgo življenjsko dobo, bodo sčasoma potrebovale obnovo. Pri podjetju Loghouse vam nudimo kvalitetno, natančno, hitro in cenovno ugodno obnovo brunarice. Podjetje Loghouse se lahko pohvali z dolgo tradicijo obnov brunaric in njihovo izgradnjo. Po obnovi brunarice bo hiša spet estetskega, naravi prijaznega izgleda in bo otimalno funkcionalna.

obnova brunarice po meri


Brunarice po meri


Ponujamo pa vam tudi brunarice po meri. Izbirate lahko med različnimi oblikami in dimenzijami brunarice po meri. Les bomo zaščitili s sredstvi, ki delujejo proti zajedalcem in ga hkrati ščitijo tudi pred zunanjimi vplivi. Brunarica po meri je idealna odločitev za ljudi, ki sanjajo o romantični, leseni hiški in o mirnem življenju v skladu z naravo. Brunarica je hiša, narejena iz naravnih materialov. Njena konstrukcija sestoji iz brun in nosilnih stebrov.

obnova brunarice po meri
Kje brunarico po meri postaviti?


Če razmišljate o pravilni legi za postavitev brunarice, vas moramo opozoriti, da jo je bolje postaviti na sončnih in suhih mestih. Če jo postavite na mestih, kjer prevladuje vlaga, bo le-ta slabo vplivala na les, ki se bo tako hitreje poškodoval. Postavitev brunarice v gozdu torej ni primerna, saj je gozd področje, kjer je vsebnost vlage visoka, hkrati pa bi bila brunarica izpostavljena rasti mahu in tudi padanju večjih vej.


Če opazite, da les propada je potrebno brunarico nemudoma obnoviti in ji tako povrniti njen mladostni videz.

IZDELAVA LESENE HIŠE-BRUNARICE


V podjetju Loghouse vam ponujamo brunarice po meri in prenovo brunarice. Naši izdelki so kvalitetni in natančno izdelani. Zadovoljni boste z življenjem v skladu z naravo. Všeč pa vam bo tudi cena. Brunarice po meri so cenovno zelo dostopne. Prav tako je prenova brunarice cenovno ugodna.


V kolikor se vam glede odločitve o izgradnji ali obnovi brunarice porajajo kakšna vprašanja, nas kontaktirajte po telefonu ali po e-pošti. Lahko pa nas obiščete v naši poslovalnici. Z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vsa vprašanja.