Z brunarico do sprostitve

Dan danes je življenski tempo hiter in prevečkrat se nam zgodi, da pozabimo nase in na svoje zdravje. Ne znamo se več ustaviti in zadihati s polnimi pljuči. 

Brunarice v naravi

Brunarica v naravi vam bo omogočila, da boste vedno imeli prostor kamor se boste lahko umaknili in se sprostili in tako naredili ogromno za svoje telo in dušo. Če se lotevate projekta izdelave ali prenove brunarice so v podjetju Loghouse razvili sisteme, ki bodo mogoče na izgled nemogoč projekt spremenili v idealno priložnost za vašo sprostitev.

Obnova brunarice

Obnova lesa na brunariciObnova brunarice je zahtevna in zahteva veliko mero natančnosti. Kljub temu, da so brunarice iz lesa, ki je naravni material in ima ob pravilnem vzdrževanju dolgo življenjsko dobo, bodo sčasoma potrebovale obnovo. Pri podjetju Loghouse vam nudijo kvalitetno, natančno, hitro in cenovno ugodno obnovo brunarice. Podjetje Loghouse se lahko pohvali z dolgo tradicijo obnov brunaric in njihovo izgradnjo. Po obnovi bo spet estetskega, naravi prijaznega izgleda in bo optimalno funkcionalna.

V prvem koraku je potrebno razmislili o obsegu prenove. Morda potrebujete samo obnovo lesa, da mu povrnete njegovo mladost? Morda pa bi si želeli le-to povečati ali jo povečati in spremeniti v bivalni objekt?

Pri obnovi lesa se zamenja poškodovane in trohnele elemente s kvalitetnim lesom, ki ustreza vsem pogojem v katerih se brunarica nahaja. Le-tega je potrebno zaščititi pred zunanjimi vplivi z različnimi materiali. Najbolje je čim bolj posnemati prvotno izdelavo hiše in tako ohraniti njen prvotni značaj.

Večji obseg obnove lahko pomeni njeno dodelavo in spremembo namembnosti. Konstrukcija brunarice se v celoti ohrani, doda se zunanjo ali notranjo izolacijo, prostore pa se spremeni po vaših željah. Lahko jo povečamo z dodajanjem prostorov ali pa jo nadgradimo samo z dodanim balkonom ali teraso.

Brunarice po meri

Ponujamo pa vam tudi brunarice po meri. Izbirate lahko med različnimi oblikami in dimenzijami brunarice po meri. Les bomo zaščitili s sredstvi, ki delujejo proti zajedalcem in ga hkrati ščitijo tudi pred zunanjimi vplivi. Brunarica po meri je idealna odločitev za ljudi, ki sanjajo o romantični, leseni hiški in o mirnem življenju v skladu z naravo. 

Izberete lahko katerega izmed že obstoječih načrtov ali pa vam postavijo brunarico s popolnoma novo arhitekturno zasnovo, ki je prilagojena zahtevam urbanistov in krajinskim značilnostim. 

Les je odličen toplotni in zvočni izolator, vendar je pomembno da je le-ta pravilno izbran in obdelan. Sekan mora biti na izbranih rastiščih po predpisanem izboru. Najprej je deležen naravnega sušenja, ki se nadaljuje z osušitvijo v sušilnih komorah.

Ste vedeli, da les prevzema večje požarne obremenitve v primerjavi z ostalimi materiali?

Lega brunarice


Če razmišljate o pravilni legi za postavitev brunarice, vas moramo opozoriti, da jo je bolje postaviti na sončnih in suhih mestih. Če jo postavite na mestih, kjer prevladuje vlaga, bo le-ta slabo vplivala na les, ki se bo tako hitreje poškodoval. Postavitev brunarice v gozdu torej ni primerna, saj je gozd področje, kjer je vsebnost vlage visoka, hkrati pa bi bila brunarica izpostavljena rasti mahu in tudi padanju večjih vej. Če opazite, da les propada je potrebno brunarico čimprej obnoviti in ji tako povrniti njen mladostni videz.

Brunarica po meri

V podjetju Loghouse vam ponujajo brunarice po meri in vse kar je z njimi povezano. Njihovi izdelki so kvalitetni in natančno izdelani. Zadovoljni boste z življenjem v skladu z naravo. 

V kolikor se vam glede odločitve o izgradnji ali obnovi brunarice porajajo kakšna vprašanja, nas kontaktirajte po telefonu ali po e-pošti. Lahko pa nas obiščete v naši poslovalnici. Z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vsa vprašanja.