Lesene montažne hiše - od moderne do tradicionalne oblike

Lesene montažne hiše, vseh vrst in oblik, od modernih montažnih hiš do tradicionalnih lesenih hiš. Za vsako družino je odločitev, da se bo preselila v lastno hišo, ena najpomembnejših v življenju. Ravno to je razlog, da morate o tem, kakšno hišo si želite, dobro razmisliti. Klasične montažne ali moderne lesene hiše LogHOUSE vam ponujajo pestro izbiro oblik in velikosti, lahko pa vam seveda izdelamo tudi dom po meri. Če ste bolj tradicionalni, vam bo morda všeč lesena masivna hiša. Ne glede na to, ali imate raje lesene montažne hiše ali masivne hiše iz lesa - oglasite se pri nas in s strokovnimi nasveti vam bomo pomagali do prave odločitve. Na voljo so vam tudi manjše lesene vrtne hiške, ki navdušujejo s svojo naravno lepoto, trajnostjo in funkcionalnostjo.

NIZKE CENE MONTAŽNIH HIŠ

Lesena hiša

Gradnja montažne hiše - prednosti moderne lesene hiše

Za vse hiše iz lesa je značilno, da so naravne, da dihajo in zato so okolju in človeku prijazne. Zase in za svojo družino si vsi želimo ustvariti prijeten, varen in zdrav dom - zakaj bi ga torej gradili z nezdravimi umetnimi materiali, če so na voljo lesene montažne hiše? Naj bo vaša izbira lesena masivna hiša ali pa gradnja montažne hiše - naravni materiali in hitra gradnja lesene hiše oziroma izdelava poleg energetske varčnosti in prilagodljivosti spadata med najpomembnejše prednosti in razloge, da se danes vedno več ljudi odloča za moderne lesene montažne hiše.

SISTEMI GRADNJE MONTAŽNE HIŠE

Hiše iz lesa - varen in energetsko varčen dom

Dolgo časa je veljalo, da so lesene montažne hiše manj kakovostne in manj varne, a je resnica ravno nasprotna: gradnja montažne hiše je veliko varnejša kot pri zidani hiši. Prve so namreč zaradi svoje lahke konstrukcije potresno varnejše, ustvarjajo prijetno in zdravo bivanjsko klimo ter so energetsko varčne hiše. Ker se ljudje vedno bolj zavedamo pomena zdravega in iz naravnih materialov zgrajenega doma, se tudi zanimanje za moderne in klasične lesene montažne hiše povečuje. Pridite v LogHOUSE in se prepričajte o kakovosti naše ponudbe!

Gradnja lesene montažne hiše