Lesene vrtne hiške - naj se vaš vrt spremeni v pravljico z leseno hiško!


Lesene vrtne hiške
imajo več različnih namenov. Manjše hiške so lahko čudovit okras na našem vrtu, poleg tega pa lahko vanje tudi kaj pospravimo oziroma njihovo prostornost izkoristimo kako drugače. Lesena hiška nam lahko služi tudi kot vikend, na katerega se umaknemo, kadar si zaželimo oddiha. Razmišljate o nakupi lesene vrtne hiške? V podjetju LogHOUSE smo za vas pripravili pestro ponudbo čudovitih vrtnih hišk, ki vas bodo zagotovo očarale! Ponujamo vam hiške različnih dimenzij, katerih kritine lahko izberete sami. Hiški lahko dodamo tudi nadstrešek, teraso ali prizidek, kot je denimo lopa za orodje. V kolikor se odločite za nakup vrtne brunarice, vam bomo z veseljem svetovali!

NUDIMO TUDI LESENE MOBILNE HIŠKE!

Lesena hiška


Lesena hiška lahko ima, kot smo že omenili, več namenov. Vse je odvisno od tega, zakaj si je želimo. Je razlog shranjevanje orodja, morda koles? Jo želimo uporabiti kot prostor, v katerega se lahko umaknemo kadar si želimo nekaj časa zase? Lesene vrtne hiške so zares vsestranske in (ne glede na to, čemu so namenjene) - čudovite! V primeru, da se boste odločili za nakup lesene vrtne hiške, smo vam v podjetju LogHOUSE pripravljeni svetovati o njeni izbiri. Cenik vrtnih hišk lahko preverite na naši spletni strani oziroma tako, da nas kontaktirate.

lesene vrtne hiškelesene hiške


Lesene vrtne hiške in enostavna montaža


Lesene vrtne hiške so enostavne za montažo, zato so vse vaše skrbi odveč. S pomočjo priloženih navodil lahko kupec hiško sestavi tudi sam. Preverite tudi načrte za brunarice. Prepričani smo, da boste z nakupom lesene hiške v našem podjetju več kot le zadovoljni, zato se že veselimo vašega nakupa. Svetujemo vam, da preverite tudi našo širšo ponudbo - morda boste našli še kakšen lep in uporaben vrtni »okras«.