Lesene vrtne hiške in hiše iz brun za udobno bivanje

Lesene vrtne hiške predstavljajo odličen prostor za shranjevanje najrazličnejših predmetov, ki jih želimo zavarovati pred slabim vremenom. Odlično se podajo na vrt oziroma v okolico hiše, saj so čudovitega, estetskega videza in poskrbijo za pridih domačnosti. Lesene vrtne hiške nam lahko služijo tudi kot prostor, v katerem preživimo čas v slabših vremenskih razmerah, v njih pa lahko sprejmemo tudi goste. Vse je odvisno od tega, v kakšen namen jih želimo uporabljati. Lesene hiše iz brun so vam na voljo tudi v podjetju Loghouse, v katerem se zavedamo vseh prednosti bivanja v okolju, ki ga za nas ustvarja les kot popolnoma naravni gradbeni material. V naši ponudbi boste našli tudi leseno mansardno hišo in druge vrste hiš. Posvetujte se z našimi strokovnjaki in se tako seznanite z vsemi prednostmi bivanja v leseni hiši.

Lesena hiškaHiša iz brun

Lesene hiše iz brun po ugodni ceni

Lesene hiše iz brun so primerne za bivanje tudi zato, ker je možnost nastanka plesni in nabiranja prahu v lesenih hišah minimalna. Les uravnava vlažnost v zraku, zato bivalni prostor zaščiti pred nastajanjem plesni. Če su želimo hiše, prijazne do zdravja ljudi in do okolja, potem so lesene hiše iz brun zagotovo prava rešitev. V podjetju Loghouse vam nudimo tudi lesene vrtne hiške po ugodni ceni in tipske lesene hiše.

Lesene vrtne hiške so lepe in trpežne

Lesene vrtne hiške niso namenjene le shranjevanju predmetov, temveč so lahko zaradi estetskega videza s pridihom domačnosti tudi odličen okras na našem dvorišču oziroma vrtu. V podjetju Loghouse vam nudimo lesene hiše z dolgo življenjsko dobo, ki so izdelane iz trpežnih materialov, dopolnjujejo pa jih čudoviti detajli, zaradi katerih se boste nad njimi zagotovo navdušili tudi vi!

VEČ O UGODNIH LESENIH VRTNIH HIŠICAH