Izdelava brunaric iz smreke in drugih vrst lesa

Izdelava brunaric je precej hitrejša od izdelave zidanih hiš, poleg tega pa za izdelavo brunaric, ki so manjše kot 30 m2, ne boste potrebovali gradbenega dovoljenja, kar bo celoten postopek gradnje brunarice še dodatno pospešilo. Kljub temu da torej izdelava brunaric poteka zelo hitro in je v povprečju že po nekaj mesecih primerna za bivanje, pa mora gradnja kljub hitrosti potekati premišljeno. Osnova za to pa je seveda natančen načrt lesene brunarice.

Načrt lesene brunarice prvi korak pri izdelavi brunarice

Izdelava lesenih brunaric iz smrekPri načrtu lesene brunarice obstaja v osnovi dve možnosti. Prva je ta, da se odločite za že obstoječe in preizkušene načrte lesenih brunaric, ki jih boste našli v ponudbi podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo brunaric, lahko pa se odločite tudi za malce bolj unikatno rešitev, in sicer za izris posebnega načrta lesene brunarice, zasnovanega povsem v skladu z vašimi potrebami in zamislimi.


Prednosti brunaric iz smreke

Niste povsem prepričani, katera vrsta lesa bi bila najprimernejša za gradnjo vaše nove brunarice? Smreka postaja vse bolj priljubljena vrsta lesa za brunarice, saj so brunarice iz smreke cenovno ugodne, obenem pa so to tudi estetsko zelo zanimive brunarice. Smreka oziroma smrekov les ima sicer nekoliko nižjo gostoto od denimo borovega, vendar pa je mogoče razliko, ki je minimalna, relativno enostavno izničiti s pomočjo zaščitnega premaza.

NUDIMO TUDI POČITNIŠKE HIŠKE

LogHOUSE - hitra in kakovostna izdelava brunaric

V podjetju LogHOUSE vam nudimo ugodno in profesionalno gradnjo brunaric in lesenih hiš izbranih velikosti iz različnih vrst lesa. Med drugim vam ponujamo tudi izdelavo lesene brunarice na ključ. Najpomembnejša prednost lesenih brunaric na ključ je ta, da se vam ne bo treba ukvarjati s samim procesom gradnje, zato je ta rešitev še posebej primerna za vse tiste, ki se soočate s pomanjkanjem časa. Ena od možnosti, ki vam je na voljo, če se odločite, da izvedbo storitve prepustite nam, pa je tudi izdelava brunaric iz celih brun. V primerjavi z izbiro lepljenega lesa je izdelava brunaric iz celih brun malce zapletenejša, več pozornosti pa je treba posvetiti tudi zagotavljanju ustrezne izolacije za brunarico, vendar pa velja ta tip brunaric za še posebej prestižnega, zato obstaja veliko zanimanja za tovrstno gradnjo, brunarice iz celih brun pa dosegajo tudi višje cene na trgu.

Brunarice na ključ