Lesene montažne hiše v podjetju Loghouse

Lesena montažna hiša cena

Značilnost montažne hiše je, da je zgrajena hitreje kot zidana hiša, kar se pozna tudi na stroških gradnje. Vselitev v leseno montažno hišo je možna že po 5 mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja. Gradnja je ekonomična, saj je odpadnega materiala malo. Montažne hiše spadajo v skupino nizkoenergijskih hiš, kar ob nenehnem draženju goriva ni zanemarljiv podatek. Prav tako pa je zaradi manjšega izmeta materiala manj obremenjena narava, kar je v današnjih časih zelo pomembno.

Kakšne pa so cene lesenih montažnih hiš?

Izdelava montažnih hiš iz lesa

Montažne hiše pri nas so kvalitetno izdelane, saj uporabljamo samo najkakovostnejše materiale. Lesene montažne hiše izdelamo iz lesa, ki ga obdelamo in tudi transportiramo na lokacijo gradnje.  Montažne hiše iz lesa so prijazne za bivanje, saj so narejene iz naravnih materialov, ki dihajo. Za prijetno bivanje je pomembno, kako je hiša izolirana. Pri nas lahko izbirate med notranjo izolacijo, kjer je bruna, kot osnovni konstrukcijski element, obenem tudi zunanji fasadni sloj varčne hiše ter zunanjo izolacijo, kjer so zunanje stene izolirane na zunanji strani in je zunanjost izdelana kot lesena fasada (smrekova fasada ali macesnova fasada) ali pa se fasada zaključi s klasičnim ometom.  Na ta način je izolacija montažnih hiš vrhunska, kar doprinese tudi pri varčevanju energije s katero hišo ogrevamo. 

Faze gradnje

Pred naročilom montažne hiše je dobro, da se o načrtu hiše pogovorite v naši poslovalnici. S seboj lahko prinesete svoje lastne načrte. Skupaj s svojim strokovnim znanjem in veliko izkušnjami na področju gradnje montažnih hiš ter s pomočjo vaših idej, bomo izdelali hišo, ki bo kot iz sanj.

Odločite se lahko za katerokoli fazo izdelavo lesene montažne hiše. Izbirate med:

  • Fazo konstrukcija
  • Fazo standard
  • Fazo lesene montažne hiše na ključ

Montažna hiša iz lesa Loghouse

Več o naših hišah

Več informacij o lesenih hišah lahko najdete na naši spletni strani. Seveda smo vam v primeru vprašanj dosegljivi tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Obiščete pa nas lahko tudi v naši poslovalnici, kjer se lahko s strokovnjaki pogovorite o lesenih montažnih hišah in o njihovi gradnji. S seboj prinesite ideje, mi pa vam bomo s strokovnim znanjem vašo idejo pomagali spremeniti v resničnost in kvalitetno izdelali montažno hišo!