Varčne hiše - nizkoenergetski, naravi in žepu prijazen dom

Varčno ogrevanje hiše je dovolj za topel dom

Varčne hiše ali nizkoenergijske montažne lesene hiše LogHOUSE, so okolju prijazne in prijazne za vaš žep.. Danes se pravzaprav nobeno razmišljanje o gradnji lastne hiše ali poslovnega objekta ne more in ne sme začeti, ne da bi nekaj pozornosti posvetili gradnji energetsko varčne hiše. Pri tem seveda nikakor ne gre le za modno muho ali trenutni trend, temveč so nizkoenergijske oziroma nizkoenergetske hiše nedvomno zgradbe prihodnosti. Njihova zasnova oziroma zgradba jim namreč omogoča čim manjšo porabo energije tako za gradnjo kot za bivanje ali delo v njej. Pri gradnji moderne lesene hiše varčujemo tudi s prostorom - ob enaki bivalni površini ima lesena hiša do 10 % manjše zunanje mere kot klasično grajena stavba!

Varčna lesena hišaEnergetsko varčne hiše na ključ za čisto naravo in zdravje prihodnjih rodov

Nizkoenergijske montažne ali masivne lesene hiše na ključ so varčne hiše iz lesa, ki so že zaradi materiala, iz katerega so izdelane, okolju in svojim prebivalcem prijazne. Ker je les naraven material, je za izdelavo vseh elementov varčne hiše potrebno manj energije kot pri klasični gradnji. Pomembno je tudi dejstvo, da se morebitni ostanki lahko predelajo v obliko, ki je primerna za ogrevanje. Poleg tega je pri gradnji nizkoenergetske hiše iz lesa gradbišče čisto in urejeno, gradnja lesenih hiš pa je mnogo hitrejša. Energetsko varčne hiše svoje ime seveda upravičujejo predvsem zaradi tega, ker z različnimi oblikami energije varčujejo med 'uporabo', torej med bivanjem v njih, a ob tem nikakor ne smemo pozabiti na energijo, ki jo porabimo za njihovo izdelavo.

Nizkoenergijske montažne lesene hiše po vaši želji

Če že imate idejo, kako naj bi bil videti vaš novi dom, se z njo oglasite v podjetju LogHOUSE in pomagali vam bomo uresničiti vaše želje. Če pa ideje še nimate, lahko pobrskate po naši ponudbi in pogledate naše lesene brunarice in ostale varčne hiše. Morda boste ravno med njimi našli svojo sanjsko hiško. Da bo vaš dom ustrezal standardom za nizkoenergijske montažne ali masivne hiše, bomo poskrbeli z različnimi vrstami in debelinami notranje in zunanje izolacije ter z različno debelino lesa. Energetsko varčne hiše so prijazne do narave in do vaše denarnice!


LogHOUSE d.o.o. - povezave do naše spletne strani: