Moderne montažne hiše - na ključ ali po dogovoru

Moderna montažna hiša, ki je izdelana iz lesa, vam zagotavlja optimalno udobje bivanja, obenem pa je bivanje v takšnem objektu zelo zdravo. Z nakupom moderne montažne hiše si prihranite kar precej skrbi, ki bi jih imeli, če bi se odločili za klasično gradnjo, pomemben dejavnik pri odločitvi pa je zagotovo tudi cena montažne hiše. V nadaljevanju predstavljamo še druge razloge, zaradi katerih postajajo moderne montažne hiše, izdelane iz lesa, vse bolj priljubljene.

PREBERITE SI VEČ O LESENI HIŠI

VEČ O LOGHOUSE TIPSKIH LESENIH HIŠAH

Najpomembnejše prednosti moderne montažne hiše iz lesa

Gradnja montažne hiše iz lesa je mnogo hitrejša in enostavnejša od klasične gradnje. Običajno je gradnja montažne hiše dokončana v največ šestih mesecih, čas pa je odvisen tudi od vaših specifičnih želja in zahtev. Les je material, ki diha in je ob primernem vzdrževanju izjemno trajen, njegova pomembna prednost pa je tudi prilagodljivost. Priljubljenost moderne montažne hiše iz lesa je povezana tudi s tem, da je les material, ki je odličen toplotni in zvočni izolator. Seveda pa je treba izpostaviti tudi cene montažnih hiš. Dejstvo, da je cena montažne hiše iz lesa izjemno ugodna, je namreč tisto, kar mnoge najbolj pritegne. Dostopna cena montažnih hiš pomeni, da lahko vaše sanje o lastnem domu zdaj končno postanejo realnost!

Moderne montažne hiše na ključGradnja montažne hiše na ključ

Ugodne montažne hiše na ključ oz. do dogovorjene faze

V podjetju Loghouse smo strokovnjaki za moderne lesene hiše iz lesa in manjše vrtne hiške. Pohvalimo se lahko z bogato tradicijo, obenem pa vseskozi iščemo nove, inovativne rešitve. Pri gradnji prisluhnemo vsem vašim željam. Možna je izdelava montažne hiše na ključ, ki je že primerna za vselitev. Montažne hiše na ključ so še posebej dobra rešitev za vse, ki se soočate s pomanjkanjem časa. Poleg gradnje montažne hiše na ključ vam je na voljo tudi gradnja do določenih faz, npr. do faze konstrukcije. Osnovo, za katero poskrbimo mi, lahko tako dopolni vaša samogradnja lesene hiše. Ne glede na vaše želje, vas bodo naše ugodne cene zagotovo navdušile.