Gradnja brunarice je hitra

Gradnja brunarice je končana hitreje kot zidani objekti. Brunarica je lahko počitniški objekt ali pa je namenjena bivanju. Pri postavitvi bivalne brunarice tako potrebujete gradbeno dovoljene. Lesena bivalna brunarica je popolna za bivanje, saj ima les kot naravni material zdravju in okolju prijazne lastnosti. Postavitev bivalne brunarice je primerna izbira za vse, ki prisegajo na stik z naravo, saj je les topel material, ki poleg pridiha narave pričara tudi domače vzdušje.

Izdelava bivalne brunariceIzdelava brunarice- varnost na prvem mestu

Lesena bivalna brunarica je varčna, varna in okolju prijazna. Pri gradnji brunarice podjetje Loghouse namreč uporablja večinoma ekološko neoporečne materiale. Les, iz katerega je izdelana brunarica, je odličen naravni toplotni izolator. Če izdelavo brunarice prepustite nam, vam ni treba skrbeti, saj na prvo mesto postavljamo varnost. Lesene bivalne brunarice imajo namreč visoko proti požarno in proti potresno zaščito, poskrbimo pa tudi za kakovostno izolacijo in tako zmanjšamo stroške vzdrževanja.

Gradnja brunarice po meri

Pri gradnji brunarice so na prvem mestu želje naših strank. Tako si lahko sami izberete, kakšno obliko in velikost lesene bivalne brunarice želite. Odločite se lahko za izdelavo brunaric iz celih brun ali pa za brunarico iz okroglih brun. Izdelava brunarice iz celih brun bo poskrbela za še bolj avtentičen videz vaše brunarice, saj se bo brunarica tako resnično zlila z naravo. Pri gradnji brunarice iz okroglih brun je treba biti pozoren, da je uporabljen les svež , saj v nasprotnem primeru obstaja večja verjetnost poškodb in obrabe. Ker lastnosti lesa poznamo do potankosti in smo strokovnjaki za njegovo obdelavo, s čimer zagotovimo dolgo življenjsko dobo brunarice, nam lahko izdelavo brunarice po meri zaupate brez skrbi. Pri gradnji brunarice vam pomagamo tudi pri idejni zasnovi in prevzamemo projektiranje.

Lesene bivalne brunarice vedno bolj priljubljene

Ker se vedno več ljudi zaveda pomena ekološko neoporečnih materialov, ki zmanjšujejo vpliv na okolje in hkrati zagotavljajo bolj kakovostno bivanje, je povpraševanje po izdelavi brunaric vedno večje. Izberite brunarice Loghouse, saj vam pri nas zagotavljamo strokovno in profesionalno celostno storitev od ideje do postavitve vaše sanjske brunarice.