Pošlji povpraševanje

Montažne hiše iz lesa - Loghouse d.o.o.

Montažne hiše iz lesa podjetja Loghouse d.o.o. ki je specializirano podjetje za izdelavo lesenih montažnih hiš. Montažne hiše iz lesa postajajo vse bolj priljubljene, saj je les dobro izolativen in okolju prijazen material, poleg tega pa imajo takšni objekti še celo vrsto drugih prednosti. S kakovostno izdelavo po meri kupca se nam je uspelo uvrstiti med priznana podjetja proizvajalcev oziroma ponudnikov montažnih hiš. Naša ponudba je razširjena na številnih trgih v EU.

Montažna hiša iz lesa

Zaupanja vredni ponudniki montažnih hiš

Zavedamo se pomembnosti odjemalcev lesenih montažnih hiš, zato z vso odgovornostjo uresničujemo njihove zahteve in želje. Le-to nam uspeva z zagotavljanjem kakovosti dobavljenih proizvodov in opravljenih storitev, saj tako dosegamo, da smo zaupanja vreden partner. Naše montažne hiše iz lesa lahko najdete v različnih državah po Evropi.

Montažne lesene hiše so izdelane v skladu z vašimi željami

Skoraj vse naše montažne hiše so unikat, izdelane po meri in željah naročnika, ne glede na to za kako zahteven objekt gre. Ves čas sledimo napredku tehnologije s stalnim razvojem naprednih sistemov, skladnih z zadnjimi trendi pri gradnji montažnih hiš. Naša ponudba zajema tudi tipske lesene hiše, nizkoenergijske hiše in še več.

Prednosti lesenih montažnih hiš

  • Individualna gradnja
  • Kakovostna in hitra lesena gradnja
  • Uporaba visoko kakovostnega in obstojnega lesa
  • Odlična notranja oziroma zunanja izolacija
  • Nizka poraba energije

Načrti za nizkoenergijske montažne hiše

Pri načrtovanju lesene nizkoenergijske montažne hiše ni dovolj le zadostna debelina izolacije zunanjega ovoja ter tal proti zemlji, pomembna je tudi orientacija na parceli oziroma zasnova osnovnega skeleta ter izbira primernih gradbenih materialov (stavbeno pohištvo z dobrimi toplotnoizolativnimi lastnostmi, natančna izvedba gradnje ter primeren način ogrevanja). Zahtevam nizkoenergijske hiše se zadosti, v kolikor stranka izbere kakovostnejša okna z boljšim tesnjenjem ter ogrevanje s toplotno črpalko in talnim ali stenskim gretjem.

Nudimo vam tudi tipske hiše

Poleg individualnih projektov ponujamo tudi tipske. V podjetju Loghouse d.o.o. vam po sistemu lesene montažne gradnje objekt povečamo v skladu s prostorskimi možnostmi in vašimi potrebami. Nadgradnja ali izdelava prizidka je lahko idealna rešitev za pridobitev dodatnega prostora.

Izberite le najboljše tipske hiše! Obiščite našo spletno stran in si oglejte lesene tipske hiše, ob njih pa so na voljo tudi načrti tipskih hiš, ki vam bodo v pomoč pri izbiri lesene montažne hiše za vašo družino. Tipska hiša iz lesa že čaka na vas!

Pošljite svoje povpraševanje na elektronski naslov info@loghouse.si ali nas pokličite na številko (08) 205 84 91 in dogovorili se bomo za sestanek.

Loghouse d.o.o. | Montažne hiše, tipkse hiše iz lesa, nizkoenergijske hiše - povezave do naše spletne strani: