Lesena konstrukcija hiše zagotavlja trajnost objekta

Lesena konstrukcija hiše nudi zadovoljstvo, dobro počutje in kakovost bivanja. Vse več ljudi se zaveda, da je lesena hiša eden od najbolj zdravih načinov bivanja. Vonj lesa daje poseben občutek domačnosti, varnosti in topline. Gradnja lesene hiše prinaša številne pozitivne učinke, ki so posledica dobrih lastnosti lesa. Skupaj z ostalimi, skrbno izbranimi naravnimi materiali je lesena konstrukcija hiše energijsko varčna, njena izdelava pa ne obremenjuje narave. 

Gradnja lesene hiše na ključ

Dodaten argument za odločitev o gradnji hiše iz lesa predstavlja dejstvo, da je gradnja kratka, hiša pa vseljiva v približno petih mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja. Lesena konstrukcije hiše preživi več generacij. Njena minimalna življenjska doba ob rednem vzdrževanju znaša več kot 100 let. Uporaba neoporečno ekoloških materialov in krajši čas gradnje vam bo omogočila hitro in enostavno selitev v novo nepremičnino.

Gradnja lesene hiše

Gradnja lesene hiše prinaša številne prednosti pred ostalimi načini gradnje, hiše iz lesa pa so zagotovo eno najbolj zdravih okolij za bivanje. Pri gradnji se namreč uporabljajo naravni, ekološko neoporečni materiali, ki blagodejno vplivajo na počutje v hiši. Lesena gradnja je hitra in varčna, lesena konstrukcija zagotavlja trajnost hiše, najboljšo toplotno izolacijo in energetsko varčnost, hkrati pa ne obremenjuje narave. Hiše iz lesa so tudi požarno in potresno varne.

Izdelava in gradnja prilagojena posamezniku

Kako bo potekala gradnja lesene hiše, je odvisno zlasti od vaših želja, pri tem pa smo vam vselej na voljo s strokovnimi nasveti. Možna je tudi izdelava lesenih hiš po fazah, pri čemer se lahko sami odločite za fazo konstrukcije ali za fazo standard. Za tiste, ki bi se radi kar najhitreje vselili, pa je na voljo lesena konstrukcija hiše na ključ.

Lesena konstrukcija hiše Loghouse
V našem podjetju bomo vašim načrtom, željam in zahtevam dodali naše dolgoletne izkušnje in tako omogočili, da bo vaša lesena hiša privlačna na pogled, zdrava za bivanje in narejena z mislijo na prihodnje rodove. Na naši spletni strani si lahko ogledate lesene hiše, brunarice, vrtne hiške in bungalove. Slike vas bodo zagotovo tako očarale, da boste začeli razmišljati o naših lesenih hišah.