Načrt lesene brunarice prepustite nam


Načrt lesene brunarice
Načrt brunarice iz lesa vključuje premislek o tem, kaj si želite ter kako izpolniti vse zahtevane pogoje. Za vrtno hiško je potrebno nameniti dovolj prostora, a lahko izbirate med številnimi vnaprej pripravljenimi velikostmi ali pa jih natančno določite sami. Pri načrtu lesene brunarice upoštevamo tudi čas, ki ga želite nameniti za izdelavo. Za objekte, manjše od 30 kvadratnih metrov, namreč gradbeno dovoljenje ni potrebno, kar celoten postopek od načrta do montaže brunarice seveda zelo pohitri, zniža pa tudi ceno gradnje hiše. Izdelava brunarice iz celih brun je nekoliko bolj kompleksna in dražja, pomembna je tudi primerna zaščita brunarice, a je končni rezultat veliko bolj impresiven, pa tudi na tržišču dosegajo vrtne brunarice iz celih brun višjo prodajno ceno. Vaša vrtna brunarica lahko ima eno- ali dvokrilna vrata, med izdelovanjem načrta lesene brunarice lahko dodamo tudi nadstrešek, lopo ali teraso ter še nekatere dodatne elemente po vaših željah.

NUDIMO TUDI LESENE POČITNIŠKE HIŠE


vrtne brunariceKateri načrt lesene brunarice izbrati?

Kadar pripravljamo načrt lesene brunarice imamo na voljo dve možnosti. Izbirate lahko med številnimi in lepimi že izdelanimi predlogi vrtnih brunaric, hišk, lesenih, garaž ali paviljonov, za katerokoli konstrukcijo pa vam lahko izdelamo tudi popolnoma individualen načrt. Lesena brunarica bo tako izdelana popolnoma v skladu z vašimi željami, a je cena gradnje hiše v tem primeru višja, saj zahteva bistveno več truda in časa. Če želite čim manj dela, vam ponujamo tudi možnost izdelave lesene hiške na ključ.

VEČ O LESENIH MONTAŽNIH HIŠAH


Vrtne brunarice iz različnih vrst lesa

Vrtne lesene brunarice je mogoče izdelati iz različnih vrst lesa. Med najpogostejšimi pri nas je smreka, saj gre za avtohtono vrsto lesa, ki ga je mogoče dobiti kar v domačem okolju. To pomeni cenovno ugodnejšo izbiro, hkrati pa zagotavlja ohranjanje prvotnih lastnosti naravnega materiala, saj smreka v našem podnebju in okolju ni tujek. A ne glede na vrsto lesa so lesene vrtne brunarice okolju prijazne, varčne (les je dober izolator), omogočajo prijetno, zdravo in udobno bivanje ter nenehen stik z naravo.