Samogradnja lesene hiše, oprema, izolacija in izdelava na ključ

Samogradnja lesene hiše zahteva veliko znanja, volje in časa, zato večinoma ni zadovoljiva rešitev, tudi če je v načrtu manjša lesena hišica. Pogosto je lahko samogradnja lesene hiše povezana celo z višjimi stroški, kot če bi se odločili za nakup moderne montažne hiše, izdelane iz lesa. Projekti tipa »sam svoj mojster« so tako primerni takrat, ko gre na primer za izdelavo lesene hiše za otroke. Medtem ko so lesene hiše za otroke namenjene igri, boste morali namreč v »pravi« hiši tudi bivati, kar pomeni, da samogradnja lesene hiše ne dopušča niti najmanjših napak, misliti pa je treba tudi na ogrevanje lesene hiše. Za vse, ki vas samogradnja lesene hiše kljub vsemu privlači, pa imamo v podjetju Loghouse tudi dobro »kompromisno« rešitev ...

VEČ O OGREVANJU VARČNIH LESENIH HIŠ - LOGHOUSE

Delna samogradnja lesene hiše - začnemo mi, dokončate sami

samogradnja lesene hišePoleg tipskih hiš, izdelanih po še obstoječih načrtih, vam je na voljo tudi možnost izdelave hiše na podlagi vaših idejnih načrtov. Tako so hiše arhitekturno povsem prilagojene uporabnikom in okolju. Na podlagi individualnega razgovora se določi tudi stopnja izgradnje. Če vas zanima samogradnja lesene hiše, je dobra izbira postavitev v fazi konstrukcije. Možna je tudi postavitev v fazi standard, ki vam omogoča, da za posamezna obrtniška dela najamete izvajalce po lastni izbiri, mi pa poleg postavitve konstrukcije poskrbimo tudi za notranjo izolacijo, kar bo zmanjšalo stroške za ogrevanje lesene hiše. Seveda pa se lahko dogovorimo tudi za izdelavo hiše na ključ. Poleg hiš, namenjenih bivanju, so v ponudbi tudi montažne vrtne hiške - takšna lesena hišica se postavi še posebej hitro in enostavno.

Kakšna naj bo oprema lesene hiše?

Oprema lesene hiše je povsem prepuščena vašim željam in okusu. Čeprav velja les za tradicionalni material, je lahko oprema lesene hiše tudi modernejša, prilagojena vašemu življenjskemu slogu. Premišljeno izbrana oprema lesene hiše je tako tista pika na i, ki poskrbi za zares udobno bivanje. Veseli bomo, če nam boste dovolili, da vam pomagamo pri uresničitvi vaših načrtov!

oprema lesene hiše