Vrtne hiše iz naše ponudbe polepšajo dvorišče in poskrbijo za urejenost

Lesene vrtne hiše so praktične bolj kot si mislite. Če je še nimate, razmislite kako bi vam vrtna hiška pripomogla pri organizaciji vrtnega orodja in ostalih pripomočkov, ki jih potrebujete za delo zunaj in tudi znotraj vašega doma. Vsakdo, ki mu doma pridelana hrana pomeni več kot kupljena v trgovini, ima pred hišo vsaj delček zelenjavnega vrta ter posajenega nekaj sadnega drevja. Za urejanje le-tega pa je potrebno imeti orodje, ki ga je, kadar ni v uporabi, potrebno nekam pospraviti. Vrtne hiše so za to več kot idealne, saj so prostorne in na pogled zelo všečne. V njih je mogoče vgraditi police, postaviti regale za shranjevanje korit za rože, zemlje, gnojil, na stene fiksirati držala na katera se obeša orodje…

vrtna lesena hiška

Različnih idej za notranjo ureditev vrtne hiše je veliko, zato je morda čas, da razmislite o njeni gradnji. 

Obstaja pa tudi možnost, da vrtno brunarico ali hiško uporabite kot kotiček kamor lahko poleti sedete, se spočijete in preprosto uživate. Vanjo lahko spravite vse kar potrebujete za peko zunaj, športne rekvizite in ostale stvari namenjene preživljanju prostega časa na dvorišču.

Pri gradnji vrtne hiše uporabljamo naravne, okolju prijazne materiale

Vrtne hiše iz naše ponudbe so narejene iz kakovostnega smrekovega lesa, ki je zrasel v naših, domačih gozdovih. Ta bo ob primernem in sprotnem vzdrževanju dolgo videti kot nov in lesena vrtna hiša na dvorišču bo delovala kot njegov okras. Njeno izdelavo lahko prilagajamo željam stranke, saj je les kot gradbeni material zelo prilagodljiv, poleg tega pa popolnoma neškodljiv za človeka in naravo. Glede na prostor s katerim razpolagate, lahko izbirate med šestnajstimi velikostmi vrtnih hišk, ki jih je mogoče dopolniti z nadstreškom, teraso in prizidkom različnih dimenzij. Kritino lahko izberete po želji. Poglejte ponudbo na naši spletni strani in nas pokličite če imate kakršnakoli vprašanja. Radi se vam bomo posvetili in vam svetovali.