Vrtna hiša: ugodna cena in cenik za postavitev lesene vrtne hiše z načrtom


Vrtna hiša iz lesa se bo odlično podala v vaš vrt ali dvorišče. V podjetju LogHOUSE d. o. o. smo ponosni, da vam lahko ponudimo kakovostne lesene vrtne hiše, lesene hiše, bungalove in lesene mobilne hiše. Cenik naših vrtnih hiš in ostalih hiš, ki jih izdelujemo iz kakovostnega lesa, je ugoden. Če vas zanima, kolikšno ceno boste plačali za postavitev vrtne hiše LogHOUSE, potem nas kontaktirajte. Načrt vrtne hiše lahko prilagodimo vašim željam in prostoru, ki ga imate na razpolago. Ker se zavedamo, da niso vsi vrtovi enaki in da ste pogosto omejeni z velikostjo vrta, lahko pri nas dobite vrtne hiše različnih dimenzij.

NUDIMO TUDI LESENE MOBILNE HIŠKE


Osnovna ponudba vrtnih hiš iz lesa

Osnovna ponudba obsega vrtne hiške v 16-ih velikostih, in sicer od velikosti 2 x 2 m pa do 3,5 x 3,5 m. Izbirate lahko med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati. Kombinacije, ki vam jih ponujamo, si lahko ogledate na fotografijah na naši spletni strani. Tam boste prav tako našli spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno. Načrt vrtne hiše pa vam bomo predstavili, ko se odločite za vse detajle vaše nove vrtne hiške.


Osnovna postavitev vrtne hiše

Osnovna postavitev vrtne hiške je podnakonstrukcija iz moralov, ki leži na točkovnih temeljih ali temeljni plošči. Pod vrtne hiše je v izvedbi ladijskega poda. Vrtna hiška je izdelana iz ravnih brun v dimenzijah 32 x 120 mm, ki so v vogalih spojene s križno vogalno vezjo. Strešna konstrukcija vaše lesene vrtne hiše pa bo izdelana iz strešnih leg in ladijskega poda. Za kritino vrtne hiške priporočamo kritine lahke izvedbe, kot so kritina iz pločevine, plastificirane mase ali butimenska skodla. Načrt za postavitev vrtne hiše lahko vsebuje tudi nadstrešek dolžine 1,5 m, teraso dolžine 1,5 m (pod terase in ograja) ter prizidek (lopo za orodje) različnih dimenzij. Izbira kritine in pokrivanje ter montaža oziroma postavitev vrtne hiške se lahko izvede glede na vaše želje. Če želite izvedeti več o ceni vrtne hiše ali pa si ogledati naš cenik, vas vabimo, da nas obiščete ali kako drugače kontaktirate. Zagotavljamo pa vam, da bo cena vrtne hiše pri nas zelo ugodna.

Vrtna hiškaPostavitev vrtne hiške


Zakaj se odločiti za postavitev lesene vrtne hiše?

Vrtna hiška je zelo priljubljen element marsikaterega vrta, saj je zelo priročna. Vrtno hišo lahko uporabite za shranjevanje orodja, lahko pa jo uredite v prostor za počitek ali druženje s prijatelji. V vsakem primeru je vrtna hiška estetsko dovršen element na vašem dvorišču, ki pa je lahko tudi zelo funkcionalen. Zakaj se odločiti za postavitev lesene vrtne hiše? Kar nekaj je razlogov, zakaj je lesena gradnja tako priljubljena: Les diha in njegove fizikalne lastnosti mu omogočajo, da lahko sprejme odvečno vlago v prostoru in jo sprošča, kadar je to potrebno. Tako po naravni poti zagotavlja zdravo klimo v vaši leseni vrtni hiši. Les je trajen in prilagodljiv, zaradi njegovih naravnih gradbenih lastnosti lahko pri načrtu vrtne hiše sledimo vašim željam. Les je odličen toplotni in zvočni izolator, kar pomeni, da bo v vaši vrtni hiši prijetno toplo v zimskih dneh, v poletnih pa bo prijetno hladno. Les je trden in zanesljiv gradbeni material, zato ste lahko prepričani, da vam bo vaša vrtna hiška še dolgo dobro služila. Lesena vrtna hiška je okolju in uporabniku prijazna hiša, katere cena pa je pri nas zelo ugodna. Pokličite nas in se pozanimajte o ceni!


Načrt vrtne hiše je preprost in prilagodljiv

Če se zanimate za postavitev vrtne hiške iz lesa na vašem vrtu, potem smo mi pravi naslov za vas. Pri načrtovanju bomo upoštevali vaše želje in zahteve in vam postavili sanjsko vrtno hiško, v kateri boste lahko neskončno uživali. Vrtna hiša iz lesa se bo popolnoma zlila z vašo okolico in rastlinjem v njej in vas tako še bolj približala naravi. Kontaktirajte nas in posredovali vam bomo vse informacije o ceni in ceniku.