Ugodna cena brunarice iz okroglih brun


Cena brunarice na m2 iz okroglih brun je podobna ceni klasične brunarice, ki pa nikdar ni fiksna, saj je odvisna od številnih dejavnikov. Lesene brunarice so tako lahko različnih velikosti, oblik in gradenj, kar vpliva tudi na njihove cene. Pri podjetju LogHouse vam nudimo kar 16 različnih velikosti vrtnih hiš iz naše osnovne ponudbe. Okrogle brunarice so izvedene v velikosti 2 x 2 metra pa vse do 3,5 x 3,5 metra, pri čemer lahko izberete enokrilna ali dvokrilna vrata in si izberete različne kombinacije izvedbe hiš.

izdelava brunaricecena brunarice


Brunarice iz okroglih brun dizajnersko privlačne


Cena brunarice na m2 ni višja od lesene brunarice iz drugačnih oblik lesa, so pa cene odvisne od drugih dejavnikov. Izdelava lesene brunarice iz celih brun predstavlja najmanjši poseg v okolje, kar je poleg cene pomemben dejavnik pri izbiri vrste vaše vrtne ali počitniške hišice. Poleg tega so okrogle brunarice estetsko izredno privlačne ter imajo pridih čarobnosti oz. pravljičnosti zaradi svoje edinstvene sestave.

PREVERITE TUDI VRTNIH BRUNARIC TUKAJ!


Cena brunarice ni njena edina prednost


Brunarice imajo zaradi lesa kot svojega gradnika številne prednosti pred zidano gradnjo. Lesena brunarica ima zaradi filtracijskih značilnosti lesa bivalno klimo zdravju prijaznejšo od klime v zidanih objektih, saj les vpija strupe iz ozračja. Poleg tega vpijajo neprijetne vonjave zaradi česar so vonjave v brunarici prijetnejše kot v hiši zidane gradnje. Poleg tega so brunarice iz okroglih brun v nasprotju s prepričanji mnogih ljudi enako požarno varne kot zidane hiše, jih je pa lažje ceneje renovirati po požaru, ob čemer je zidano hišo v takem primeru potrebno podreti in ponovno postaviti. Cena brunarice iz okroglih brun drži svojo vrednost, saj so brunarice poleg tega tudi bolj odporne na vlago in imajo boljšo potresno varnost od zidanih različic. Brunarice vam bodo tako prinesle številne prednosti, pri čemer vam po ugodni ceni naredimo tudi brunarice po meri.