Enostavne brunarice: hitro in poceni do lastne (počitniške) hišice

Enostavne brunarice po naročiluEnostavne brunarice je mogoče zgraditi v zelo kratkem času, saj je načrtovanje brunarice enostavno, tovrstno bivališče pa je lahko tudi zelo poceni. Kljub hitri in cenovno dostopni gradnji pa lahko tudi najbolj enostavne brunarice zagotavljajo optimalno udobje. Pri načrtovanju brunarice je tako vsekakor nujna pomoč strokovnjaka, ki vas bo usmerjal z nasveti glede povečanja funkcionalnosti bivališča, obenem pa bo znal prisluhniti tudi vašim posebnim željam.

Tudi najbolj enostavne brunarice so lahko prava paša za oči

Vas skrbi, da bo pretirano enostavna brunarica delovala neugledno? Resnica je povsem drugačna ... Les namreč postaja vse bolj prestižen material, podoben ugled pa uživa tudi naravna, okolju prijazna gradnja. Tudi najbolj enostavne brunarice za vrt so tako lahko skorajda nekakšen statusni simbol. Spoznavanje dragocenosti dobrin, ki nam jih ponuja narava, prodira na različna področja, pri čemer gradbeništvo ni izjema. Možnost pobega od vsakdanjega hrupa, stresa in pomanjkanja časa, kar vam lahko omogoči prav enostavna brunarica v naravi, je tako nekaj, kar velja vsekakor izkoristiti. Pri gradnji lahko videz lesa, ki je že sam po sebi čudovit, dodatno oplemenitite z zanimivimi, unikatnimi detajli.

VEČ O LESENIH BRUNARICAH

Enostavne vrtne brunariceOd začasnih do stalnih bivališč ...

Enostavne vrtne brunarice so večinoma še vedno dojete kot zgolj občasna bivališča, takšna pa je tudi njihova prevladujoča uporaba oziroma namembnost. Vendar pa lahko tudi najbolj enostavno brunarico spremenite v zelo udobno in prijetno domovanje. Bivanje v hišah, izdelanih iz lesa, je namreč zelo zdravo, poleg tega pa je za izolacijo brunarice, zato lahko s tem prihranite kar nekaj denarja, ki bi ga morali sicer nameniti ogrevanju.