Hiša iz lesa - narava v vašem domu

Hiša iz lesa za dobro počutje, prijeto bivanje in topel dom. Dom predstavlja eno najpomembnejših investicij v človekovem življenju, hkrati pa je zavetje, kamor se vedno znova zatekamo. Ravno zato je ustrezna klima oziroma prijetno bivalno okolje, ki ga nudi hiša iz lesa, še toliko pomembnejše. Naraven les diha, je izolativen in ustvarja zdravo življenjsko okolje. Pravilno posekan, posušen in obdelan les je trpežen in ima dolgo življenjsko dobo, zato lesena varčna hiša zlahka nudi zavetje več generacijam zapored. Tradicionalne hiše iz brun si boste najbrž izbrali tisti, ki vam je bolj pri srcu rustikalen videz, za urbano okolje pa lahko izberete lesene hiše s fasado klasičnega videza, ki pa še vedno nudi vse prednosti lesa.

Hiša iz lesa

Hiše iz brun za različne namene

V podjetju LogHOUSE ponujamo najrazličnejše modele hiš in hišic - na voljo so vam hiše iz lesa različnih velikosti in namembnosti, na primer vrtna hiška za orodje in druge pripomočke, hiše iz brun, stanovanjske hiše iz lesa, bungalovi itd. Postopek speljemo od načrtov za brunarico do gradnje. Skupne lastnosti vseh temeljijo na materialu, iz katerega so izdelane. Les je namreč eden najstarejših in najpogosteje uporabljenih gradbenih materialov, ki se v zadnjih letih z velikimi koraki vrača v gradbeništvo - in to povsem upravičeno. Zaradi svojih izjemnih lastnosti je daleč najprimernejši za gradnjo varnih, energijsko varčnih, okolju prijaznih in udobnih hiš. Je še kaj lepšega kot brunarica, v kateri si ob koncu tedna in med dopustom odpočijete od mestnega vrveža? Hiša iz lesa, v kateri diši po lesu in ostaja poleti prijetno hladna, pozimi pa topla.

Lesena vrtna hiška je nadvse funkcionalna

Vrtna hiškaGojenje sadja in zelenjave na lastnem vrtičku postaja ne le priljubljen hobi, temveč tako rekoč nujno, če želimo uživati zdravo in naravno hrano. Za shranjevanje orodja in različnih vrtnarskih pripomočkov je najprimernejša in seveda najlepša vrtna hiša, v katero lahko pospravite vse, kar potrebujete za delo na svojem vrtu. Takšna lesena vrtna hiška je čudovit dodatek vrtu, ki precej primernejša za večje in manjše vrtove, kot različna plastična 'čuda', ki jih ljudje nameščajo na vrtove. Na voljo so seveda tudi nekoliko večje različice, h katerim lahko postavite mizico in stole in na njih uživate na svojem vrtu.