Leseni bungalovi izdelani po meri zadostujejo vsem vašim potrebam

Bungalovi so lesene hišice izdelane iz brun pravokotnega preseka, ki so lahko opremljeni z izolacijo ali pa tudi ne. V bistvu so zelo podobni vrtnim hišicam, le da so večji in izdelani glede na potrebe kupcev. Izdelujemo jih v glavnem iz smrekovega lesa, lahko pa izbirate med več tipi. Leseni bungalovi so namenjeni ljubiteljem narave, ki čas radi preživljajo na svojem vrtu, njivi, vinogradu, sadovnjaku in želijo uživati proste trenutke v krogu družine ter prijateljev stran od gneče mesta. Izbirate lahko med pritličnimi, kjer so običajno dnevno bivalni prostori, lahko pa imajo majhno podstrešje oziroma mansardo, ki se navadno uporablja za spalnico. Za vse, ki imate raje bližino gozda in podeželsko okolje, so odlična in cenovno ugodna izbira leseni bungalovi. Prodaja naših proizvodov se vsako leto povečuje, saj ljudje vedno bolj potrebujejo stik z naravo ter mir in počitek zunaj vsakodnevnega stresa in naglice. Les je prava izbira za vse, ki se zavedate, da so naravni materiali najboljše, kar lahko izberete za svoje zdravje. Ker diha, ima odlično sposobnost, da regulira temperaturo in vlago v prostoru. Pri nas poskrbimo za pravilno sečnjo, sušenje ter obdelavo, zato imamo na zalogi vedno kakovostni les za vaš novi bungalov.

V ponudbi najdete tudi vrtne hiške >>

Kakšna je prava izbira za bungalov – zunanja ali notranja izolacija

Za bungalov priporočamo zunanjo izolacijo, kar je boljša odločitev, če imate namen večkrat prenočiti v njem. Zunanja izolacija za bungalov je narejena tako, da so v notranjosti bruna vidna, kar daje prostoru toplino in občutek domačnosti. Zunanje stene so izdelane kot lesena fasada iz smreke ali macesna, ali pa so zaključene z običajnim ometom. Vrsta in debelina notranje izolacije lesenega bungalova je odvisna od želja in potreb uporabnika. Po želji je lahko zadnji, vidni sloj obložen z mavčno kartonskimi ali lesenimi oblogami. Prodaja bungalovov po ugodni ceni je odlična zaradi načina proizvodnje, saj so izdelani po tradiciji izdelave lesenih hiš in so rezultat naših izkušenj, strokovnih nasvetov in vaših želja. Nudijo vam zadovoljstvo, dobro počutje in najvišjo kakovost bivanja.  

Bungalovi cenaLeseni bungalovi izolacija

Leseni bungalovi – prodaja po našem načrtu ali po izbiri

V naši prodaji bungalovov imamo različne modele, ki jih razlikujemo po tipih. Leseni bungalovi tipa A so izdelani iz smrekovih brun in v vogalih spojenih s križnimi vogalnimi vezmi. Notranje stene so narejene iz masivnih brun, ki jih lahko dodatno obložite z oblogami po vaši izbiri. Če boste v bungalovu preživljali tudi noči, je priporočljiva zunanja izolacija bungalova. Streha je sestavljena iz masivne strešne konstrukcije, prilagojena za težje kritine in prav tako pa nismo pozabili na izolacijo strehe. Tla so lesena, postavljena na temeljno ploščo, možno jih je tudi podkletiti, lahko pa jih izdelate tudi po svojih željah in potrebah. Prodaja bungalovov zajema tri osnovne A-tipe, ki pa so največkrat izdelani po vaših željah. Cena bungalovov je konkurenčna, ne glede na to, da izdelavo prilagodimo vašim načrtom. Tudi leseni bungalovi tipa DEF imajo stene izdelane iz smrekovih brun. Te bungalove prodajamo v devetih različnih velikostih. Njihova notranjost je razdeljena na dva prostora, namen katerih lahko določite sami. Za piko na i pa vam lahko ponudimo krasno teraso in nadstrešek, ki bosta soupadala z čudovitim bungalovom.

Leseni bungalovi – nizka cena, kakovost, domačnost in lepota v enem

Naši leseni bungalovi so odlična izbira za vas. Oglejte si ponudbo naših bungalovov za prodajo, premislite kateri tip vam je všeč, kaj bi morda spremenili in se obrnite na nas. Bungalove prodajamo in postavljamo v vseh letnih časih, zato vreme skorajda ni ovira. Lahko se odločite vsak trenutek. Na naši spletni strani lahko izpolnite obrazec za povpraševanje in vanj vpišite vsa vaša vprašanja ter ga pošljite. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili in se skupaj z vami poglobili v vaša vprašanja.