Prototipni načrti za luksuzne brunarice


Načrti za brunarice ali druge objekte so prvi korak do izdelave vaše sanjske brunarice iz hlodov oz. iz celih brun. Za različne potrebe in zahteve vam nudimo različne dimenzije vrtnih hiš. V osnovni ponudbi je 16 hiš iz brun različnih dimenzij, pri čemer je najmanjša dimenzija brunarice iz osnovne ponudbe 2 x 2 metra, največja pa 3,5 x 3,5 metra.

VEČ O VRTNIH BRUNARICAH TUKAJ!


Kakšni so načrti za luksuzne brunarice?


Osnovna postavitev luksuzne brunarice je sestavljena iz podnakonstrukcije iz moralov, leži pa na temeljni plošči oz. točkovnih temeljih. Pod take hiše je v izvedbi ladijskega poda, izdelava brunarice je iz ravnih brun, dimenzij 32 x 120 mm, v vogalih spojenih s križno vogalno vezjo. Izdelava luksuzne brunarice iz celih brun se nadaljuje s strešno konstrukcijo iz strešnih leg in ladijskega poda, pri čemer je naklon strehe 16°. Za kritino priporočamo butimensko skodlo, pločevinasto kritino ali plastificirano maso, ki vse predstavljajo kritine lahke izvedbe. Ker sta montaža in izolacija brunarice enostavni, se ju ob spremljanju navodil za sestavo lahko lotite tudi sami.

Brunarice načrti za gradnjoLuksuzne brunarice iz lesa


Dodatki za luksuzne brunarice in načrti

Postavitvi hiše iz brun sledi urejanje notranjosti, ki jo izvedete po svojih željah, pri čemer vrtni hiški lahko dodate prizidek, ki vam bo služil kot lopa za orodje ali drugače izkoriščen prostor. Pogosto vrtnim hišam ob montaži po želji kupca dodamo tudi nadstrešek dolžine enega metra in pol ali pa teraso enako dolžine. Teraso zaradi varnostnih razlogov zapremo z ograjo. Sami izberete tudi strešno kritino, ki vam jo po želji montiramo. Da bo notranjost brunarice prijetna, za opremo izberite svetle površine, ki bodo še poudarile toploto in svetlost lesa. Načrte brunarice poiščite na naši spletni strani, kjer so posamične brunarice opisane. Načrti so prototipni, lahko pa brunarice izdelamo in prilagodimo po vaših željah.

NUDIMO TUDI LESENE POČITNIŠKE HIŠE