Masivne lesene brunarice za zdravo in prijetno bivanje

Masivne lesene brunarice človeštvo pozna že več kot 2000 let. V zadnjem času, ko ljudje hrepenimo po ponovnem stiku z naravo, pridobivajo lesene bivalne brunarice ponovno na veljavi. Njihova priljubljenost je povsem upravičena - gre namreč za objekte, ki nudijo zares številne prednosti. Odlično se skladajo z naravnim okoljem, bivanje v njih pa ima pozitivne učinke na naše zdravje.

Masivne lesene brunarice

Prijetna bivalna klima v masivnih lesenih brunaricah

Les je živ material, ki diha. To pomeni, da naravno uravnava količino vlage v notranjih prostorih, zato je klima v prostoru bolj prijetna, prepreči pa se tudi nastanek plesni ali pojav pretirano suhega zraka. Masivne lesene brunarice so zaradi naravnih lastnosti lesa odlično toplotno in zvočno izolirane. Do izrazitih nihanj pri temperaturi ne prihaja. Pozimi pri masivnih lesenih brunaricah tako ne pride do izrazite ohladitve, poleti pa akumulirajo manj toplote od drugih materialov. Da dosežemo optimalne naravne lastnosti lesa, ki omogočajo regulacijo vlage in temperature, je pomembno, da je les pravilno posekan in primerno posušen, nato pa se ustrezno obdelan. Na vse to smo izredno pozorni pri podjetju Loghouse d.o.o., zato lahko trdimo, da so naše masivne lesene brunarice izjemno kakovostne in vzdržljive.

VEČ INFORMACIJ O BIVALNIH BRUNARICAH

Pestra ponudba lesenih brunaric

Toplina lesa in občutek domačnosti, ki ga prinaša s seboj, privlači čedalje več ljudi, ki hrepenijo po stiku z naravo. Na voljo so vam številni modeli masivnih lesenih brunaric, med katerimi se bo zagotovo našla kakšna po vašem okusu. Seveda jih lahko tudi dodatno prilagodimo vašim željam. Les je namreč izredno prilagodljiv material, ki omogoča nešteto arhitekturnih možnosti. Gradnja lesene brunarice traja veliko manj časa kot običajna gradnja, tudi stroški so veliko nižji. Končana gradnja je protipotresno in protipožarno varna. Slednjega si morda ne bi mislila, pa vendar le v primeru gorenja zogleni, ta plast pa varuje strukturo pred posutjem. Vljudno vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko preberete več o prednostih lesenih brunaric podjetja Loghouse.