Vrtne lope - lesene vrtne hišice za shranjevanje orodja in opreme

Vrtne lopeVrtne lope so nadvse uporabne vrtne hišice, saj lahko v njih shranjujete različna orodja za delo na vrtu. Prav tako lahko v njih shranjujete tiste stvari, ki jih ne potrebujete v hiši, a se nikakor ne morete odločiti, da bi jih zavrgli ali prodali. Večje vrtne lope, ki imajo prostor za štedilnik in delovno mizo, pa lahko služijo celo kot prostor za piknike.

Izbira materialov za gradnjo lope je velika. Najbolj razširjene so lesene vrtne lope. Les je naraven in ekološko neoporečen material, ki ne bo skazil podobe vašega vrta. Lesene vrtne lope se bodo namreč popolnoma zlile z vrtom in rastlinjem v njem in ga tako še bolj povezale z naravo.

OGLEJTE SI NAŠE VRTNE HIŠKE

V podjetju LogHOUSE iz kakovostnega smrekovega lesa izdelujemo lesene hiše vseh vrst: masivne stanovanjske lesene hiše, lesene brunarice, bungalove ter lesene hiške, kot so vrtne lope, vrtne hišice in čudoviti vrtni paviljoni. Lesene lope in vrtne hišice LogHOUSE bodo na vašem vrtu zasedle malo prostora, kljub temu pa boste vanje lahko pospravili vse mogoče. Lesene hiške je mogoče postaviti hitro in enostavno, s pomočjo navodil jih lahko postavite celo sami.

Vrtna lopa LoghouseLesena vrtna lopa

Vse lesene hiške postavimo na ravno tlakovano podlago, točkovne temelje ali betonsko ploščo. Pri tem pa njihov spodnji del in dno zaščitimo z nepremočljivo gradbeno lepenko, da v notranjost ne prihaja vlaga.

Vrtne hišice in paviljoni - lesene hiške za popestritev vrta

Vrtni paviljoni so simpatične in estetsko dovršene lesene hiške, ki bodo popestrile in polepšale vaš vrt. Konstrukcija paviljona je izdelana iz nosilnih stebrov in strešne konstrukcije, lepši videz pa jim dajejo ojačani vogali z lesenimi mrežami. V podjetju LogHOUSE sta na voljo dve tipski izvedbi: 4- in 6-kotni vrtni paviljon. Oba sta odprtega tipa, 6-kotni vrtni paviljon pa je lahko tudi zaprtega tipa. V njem je dovolj prostora za postavitev mize in klopi. Tako kot vrtne lope je tudi te vrtne hišice s pomočjo navodil možno postaviti hitro in enostavno.

Lesene vrtne lope in vrtne hišice vseh velikosti bodo pripomogle, da bo vaš vrt vedno lepo urejen in pospravljen. Različne lesene hiške si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Vabljeni.

LogHOUSE d.o.o. | Vrtne lope, vrtne hišice, lesene hiške - povezave do naše spletne strani: