Vrtne hiške: praktična in estetsko dovršena vrtna hišica po ugodni ceni

Vrtne hiške so lahko postavljene zelo hitro, njihova izgradnja pa načeloma ni povezana z visokimi stroški. Postavitev vrtne hiše je lahko tako zelo smiselna takrat, ko želite pridobiti dodaten prostor za slavja, ko potrebujete miren delovni kotiček in v mnogih drugih situacijah. V podjetju Loghouse vam pomagamo pri tem, da bo gradnja vrtne hiške potekala tako, kot ste si zamislili.

HIŠE Z NOTRANJO IZOLACIJO

V ponudbi vrtne hiške različnih dimenzij

V naši osnovni ponudbi so vam na voljo različne vrtne hiške, ki so izdelane iz ravnih brun. Lesene vrtne hiške so vam na voljo v kar 16 različnih velikosti, zato lahko tudi tisti, ki ste prostorsko bolj omejeni, med njimi najdete rešitev, ki vam bo povsem ustrezala. Seveda pa lahko načrt vrtne hiše vsebuje tudi določene povsem individualne elemente. Ob srečanju vam bomo podrobneje predstavili različne možnosti, ki so vam na voljo, in na podlagi dogovora pripravili načrt vrtne hiše. Med drugim se lahko odločite tudi za dodatni nadstrešek ali za teraso, možen pa je tudi prizidek (lopa za orodje).

Vrtna hišicaNačrt za vrtne hiške

Vrtna hišica, ki bo zadostila vsem vašim željam

Zagotavljamo vam, da bo gradnja vrtne hiške potekala z upoštevanjem vseh vaših zahtev. Ker je montaža oziroma postavitev vrtne hiše zelo enostavna, se lahko odločite tudi za to, delo opravite sami. Mi vas bomo seveda pred tem opremili z natančnimi navodili, s pomočjo katerih bo vaša vrtna hišica zares stabilna in funkcionalna. Za to, da je vsaka vrtna hišica iz naše ponudbe stabilna, pa poskrbijo tudi posebne križne vezi, s katerimi so bruna spojena v vogalih. Vas bolj kot vrtna hišica zanima večja hiša, namenjena bivanju? Pravi naslov smo tudi za vse, ki načrtujete postavitev moderne montažne hiše, ki lahko postane vaše stalno bivališče ali pa počitniška rezidenca. Samogradnja lesene hiše bi zahtevala veliko časa, energije in živcev, zato vam z veseljem priskočimo na pomoč. Naš cenik vrtnih lesenih hišk je zelo ugoden, o kvaliteti našega dela pa pričajo številni zadovoljni kupci.