Poceni montažne hiše - kje poiskati ugodno ceno montažne hiše?

Montažna hiša

Poceni montažne hiše danes niso redkost. Razlog za to je, da so montažne hiše že v osnovi izredno cenovno ugodne, zato se za gradnjo montažne hiše odloča vse več ljudi. Poceni montažne hiše nam nudijo tudi ogromno prednosti med samim bivanjem, saj so energetsko zelo varčne in nam omogočajo prihranek pri plačevanju stroškov bivanja. Prištevamo jih med nizkoenergetske stavbe, kar pomeni, da gre za objekte z majhno porabo energije. Ugodna cena je le ena izmed prednosti nakupa montažne hiše. Takšne hiše so ekološko neoporečne, saj se pri njihovi izdelavi uporabljajo izključno naravni materiali, ki so prijazni tako do zdravja ljudi, kot tudi do okolja. V podjetju Loghouse vam nudimo moderne montažne hiše po zelo ugodni ceni. Naši strokovnjaki bodo z veseljem upoštevali vse vaše želje in vam tako ustvarili vaš sanjski dom.

Cena montažne hiše - več za manjši finančni vložek

Cena montažne hiše je pogosto primerjana s ceno klasične gradnje, saj gre za dva izmed najpogostejših načinov gradnje hiše. Kljub temu pa v zadnjih nekaj letih prevladuje predvsem gradnja montažnih hiš, bodisi zaradi ugodne cene montažne hiše, bodisi zaradi vseh drugih prednosti, ki smo jih deležni med bivanjem v montažni hiši. Poceni montažne hiše boste našli tudi v podjetju Loghouse. Ne spreglejte naše ponudbe nizkoenergijskih montažnih hiš.

Lesena montažna hiša

Poceni montažne hiše z odlično izkoriščenimi prostori

Poceni montažne hiše so oblikovane tako, da je izkoriščenost prostorov maksimalna. To pomeni, da v primerjavi s klasično grajenimi hišami pri gradnji oziroma nakupu poceni montažne hiše pridobimo do 10% več bivalne površine. Za vse dodatne informacije o prednostih in o nakupu poceni montažne hiše smo vam na voljo v podjetju Loghouse.

PREBERITE SI ŠE O UGODNIH LESENIH HIŠAH