Lesene hiše – bivalne brunarice | Cenik lesenih hiš | Gradnja in cena

Lesena hiša HanaUgodna cena za gradnjo lesene hiše v podjetju LogHOUSE. Vse več ljudi išče primeren način, kako ustvariti zdravju in okolju prijaznejši dom. Lesene hiše so prava izbira. Les je namreč zaradi svojih izrednih lastnosti najbolj priljubljen in učinkovit gradbeni material že tisočletja, saj je trajen, prilagodljiv, trden, zanesljiv in ekonomičen. Hiše iz lesa so potresno in požarno varne, znano pa je tudi, da v njih ni prepiha. Les je odličen toplotni in zvočni izolator, kar omogoča bistveno manjšo porabo energije pri ogrevanju. Dobra lastnost lesa pa je tudi ta, da diha in tako lahko vpija in oddaja vlago. Lesene hiše – brunarice so večinoma namenjene občasnemu bivanju, z nekaterimi prilagoditvami pa je mogoče v njih bivati tudi ves čas. Bivalna brunarica tako služi kot lesena stanovanjska hiša.

 

Cenik lesenih hiš – cena odvisna od oblike, materialov in gradnje

Cena lesenih hiš je primerljiva s cenami tako zidanih kot lesenih montažnih hiš. Ob upoštevanju kakovosti izgradnje hiš pa so v nekaterih primerih lesene hiše oz. brunarice lahko celo cenejše. Računate lahko predvsem na prihranek pri porabi energije, obenem pa so v lesene varčne hiše vgrajeni bolj kakovostni materiali. Ker je gradnja lesenih hiš hitra, pa prihranimo tudi pri denarju in času. Cena lesenih hiš je tako oblikovana glede na njeno obliko ter glede na uporabo materialov in gradbeno fazo. Našo ponudbo si lahko ogledate tudi na naši uradni spletni strani.

 

Bivalna brunarica kot stanovanjska lesena hiša

V primerjavi z brunarico, ki nam služi kot leseni vikend, so lesene stanovanjske hiše sestavljene iz  debelejših brun. Tudi izolacija je boljša, saj gre za stanovanjsko hišo, v kateri bo ves čas nekdo živel. Gradnja takšne lesene brunarice v celoti poteka na mestu gradnje, s sestavljanjem že vnaprej pripravljenih konstrukcijskih elementov in vseh ostalih materialov, ki so vgrajeni v tovrstne objekte. Gradnja lesene hiše, ki ji lahko rečemo tudi bivalna brunarica, lahko poteka do faze Konstrukcija ali faze Standard, ki poleg lesenega dela objekta že vključuje tudi vgradnjo stavbno-mizarskih izdelkov (oken, vrat, stopnic in ograj).


Živeti z naravo pomeni živeti v skladu s samim seboj. Zaupajte nam svoje želje in naj bo vaša bivalna brunarica LogHOUSE najboljše okolje za zdravo in prijetno bivanje.


LogHOUSE d.o.o. – Gradnja lesene hiše povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
LogHOUSE d.o.o.
Naslov
Savinjska cesta 4
3331 Nazarje
Spletna stran
E-pošta
08 205 8492
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
lesene brunarice cena, cenik lesenih hiš, bivalna brunarica, lesene hiše cenik, gradnja hiše cena
ZEMLJEVID