Gradnja vrtne hiše: Lesene vrtne ute in vrtne ute za orodje

Je tudi na vašem vrtu napočil čas za postavitev kvalitetne lesene vrtne hiše? Ne le, da so vrtne ute zelo praktične, tudi na pogled so prav čarobne. Les je naraven material, zato se bo vaša lesena vrtna hiša prav lepo podala v okolico. Namembnost lesenih vrtnih ut je zelo vsestranska, velikokrat se uporabljajo za shranjevanje stvari, ki jih imamo na svojem vrtu, pogosto pa je vrtna hiška za orodje. Imeti vrtno uto je torej zelo praktično, vsak moški bi si recimo želel vrtno uto za orodje. Ne glede na njeno namembnost, bodisi za bivanje, shranjevanje stvari ali kaj drugega, v podjetju LOGHOUSE vam bomo z veseljem izdelali vašo leseno vrtno uto in to po zelo ugodni ceni. Vrtne ute izdelujemo iz ravnih lesenih brun, za streho lesene vrtne hišice pa priporočamo lahke kritine. Pokličite nas in se pozanimajte o nadvse privlačnih cenah lesenih vrtne hiše, ki bodo še dolgo krasile vaš vrt.

lesena vrtna utavrtne ute za orodje

Vrtne ute cenik: Lesene vrtne ute- Cena in kvaliteta na pravem mestu

V podjetju LOGHOUSE imamo zelo povoljen cenik vrtne hiše. Leseno vrtno uto vam bomo izdelali po ugodni ceni, vrtna hiša pa bo zgrajena hitro, natančno in predvsem kvalitetno. Glede na velikost vašega vrta izdelamo različne dimenzije lesenih vrtnih ut, sam izgled vrtne ute pa lahko dodatno prilagodimo vašim željam. Po želji vam izdelamo nadstrešek vrtne hiše, teraso in prizidek. Pokličite nas in z veseljem se bomo posvetili gradnji vaše lesene vrtne hišice.

Bogata ponudba: Lesene vrtne hiše,vrtne ute za orodje, lesene vrtne hišice

Si želite tudi vi nekaj prav posebnega na vašem vrtu? Kaj pravite na lesene vrtne hiše, vrtno uto za orodje, leseno vrtno hišico ali manjšo leseno vrtno hišico za otroke. Super ideja kajne? Pokličite in naročite izdelavo lesene vrtne hišice za bivanje ali vrtne ute za orodje in shrambo drugih stvari. Poglejte si našo bogato ponudbo in ugodne cene vrtnih ut oziroma lesenih vrtnih hišic. Poskrbite, da bo tudi vaš vrt imel svojo leseno vrtno uto ali leseno vrtno hišico.

Več na:http://www.loghouse.si/