Ugodna gradnja in izdelava lesene hiše

Lesene hiše oziroma brunarice LogHOUSE so izdelane iz kakovostne slovenske smreke, ki nudi zadovoljstvo, dobro počutje in kakovost bivanja. Vse več ljudi se zaveda, da je lesena hiša eden od najbolj zdravih načinov bivanja. Vonj lesa daje poseben občutek domačnosti, varnosti in topline. Lesena gradnja ima številne pozitivne učinke, ki so posledica dobrih lastnosti lesa. Skupaj z ostalimi, skrbno izbranimi naravnimi materiali, je izdelava lesene hiše - brunarice energijsko varčna, njena gradnja pa ne obremenjuje narave. Uporaba ekološko neoporečnih materialov in krajši čas gradnje sta vzrok temu, da je cena lesene hiše lahko nižja od zidanih ali montažnih hiš.

Lesena hiša

Izdelava in gradnja lesene hiše oz. brunarice je prilagojena posamezniku

Izdelava brunarice in gradnja lesene hiše je v celoti prilagojena vašim željam in načrtom. Lahko pa se odločite za že obstoječe načrte lesenih montažnih hiš v naši ponudbi. Lesena gradnja hiše je popolnoma prilagojena posamezniku. Tistim z nekaj več znanja in volje do lastne udeležbe pri nastajanju novega doma, ponujamo tudi možnost postavitve lesene hiše v fazi konstrukcije. Za tiste, ki jim je dan prekratek, pa je na voljo izdelava brunarice na ključ. Od vaše odločitve pa je odvisna tudi cena gradnje.

Lesena gradnja z notranjo ali zunanjo izolacijo

Pri gradnji z zunanjo izolacijo so izolirane zunanje stene lesene brunarice. Bruna so vidna v večjem delu notranjosti. Zunanjost brunarice je tako izdelana kot lesena fasada ali pa se ta zaključi s klasičnim ometom. Gradnja lesene hiše oziroma lesena gradnja z notranjo izolacijo pa pomeni, da so bruna kot osnovni konstrukcijski element obenem tudi zunanji fasadni sloj hiše. Bruna, ki so v vogalih vezana s klasično, tradicionalno križno vezjo, dajejo hiši domač in topel videz. Zunanje stene so na notranji strani dodatno toplotno izolirane, pri čemer je vrsta in debelina izolacije odvisna od želja in potreb uporabnika. Notranje obloge iz lesa ali mavčno oblogo pa lahko poljubno izbirate za vsak prostor posebej.

Lesena gradnja

V našem podjetju bomo vašim načrtom, željam in zahtevam dodali naše dolgoletne izkušnje in tako omogočili, da bo vaša lesena montažna hiša privlačna na pogled, zdrava za bivanje in narejena z mislijo na prihodnje rodove.

Če razmišljate o gradnji lesene hiše, se obrnite na podjetje, ki je za to področje specializirano. Oglejte si izjemno ponudbo na naši spletni strani in preverite naš katalog. V primeru, da bi radi izvedeli še več informacij, nas lahko kontaktirate. Naši prijazni strokovnjaki vam bodo na podlagi dolgoletnih izkušenj podali uporabne nasvete, ki vam bodo pri gradnji lesene hiše ali brunarice, zelo koristili.