Brunarice iz hlodov pričarajo pravljično vzdušje

Brunarice iz hlodovBrunarice iz hlodov oziroma okroglih brun so za marsikoga edine prave brunarice. Uporaba drugih oblik lesa je sicer lahko zelo praktična, a žal ne dosega vizualnih učinkov brunarice iz hlodov. Te bi bilo najlažje opisati kot zmes pravljičnosti, naravne prvobitnosti in pridiha skrivnostnega skandinavskega okolja. Če tudi sami prisegate na klasične, »večno moderne« rešitve, so brunarice iz hlodov zagotovo prava izbira za vas.

 

 

Ekološka gradnja postaja vse bolj razširjena

Brunarice iz hlodov pa niso priljubljene le zaradi estetskih razlogov. Izgradnja brunarice iz hlodov je namreč tudi rešitev, ki predstavlja najmanjši poseg v okolje, kar postaja vse bolj pomemben dejavnik. Tako dobivajo pogosto prednost naravni materiali, kakršen je les. Brunarice iz hlodov so zračne in zagotavljajo izredno prijetno bivanje, ki je obenem tudi zdravju prijazno. Primerne so kot počitniške hišice, v njih pa si lahko uredite tudi stalno domovanje. Tudi v primeru morebitne prodaje v prihodnosti so brunarice iz hlodov zelo smiselna izbira oziroma investicija, saj med vsemi tipi brunaric dosegajo najvišje prodajne cene.

 

Lesene brunarice iz hlodov

 

Kaj pa izolacija brunarice iz hlodov?

Največja težava pri gradnji brunarice iz hlodov je njena izolacija. Ta je seveda nekoliko slabša zaradi okroglih brun. Odločite se lahko za izolacijo z notranje strani, vendar pa boste s tem žal zakrili pogled na bruna. Vendar pa obstaja tudi drugačna rešitev, in sicer t. i. dvojne stene, ki omogočajo vmesno izolacijo. Brunarice iz hlodov so lahko tako še prijetnejše za bivanje, ne da bi vam bilo treba za to skaziti njihovo estetsko podobo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
LogHOUSE d.o.o.
Naslov
Savinjska cesta 4
3331 Nazarje
Spletna stran
E-pošta
08 205 8492
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
brunarice iz hlodov, brunarice, lesene brunarice
ZEMLJEVID