Montažne hiše na ključ: gradnja nizkoenergijske montažne hiše je lahko poceni!


Montažne hiše na ključ predstavljajo najbolj enostavno rešitev za vse tiste, ki ste nestrpni in ne želite dolgo čakati do vselitve v novo hišo. Čeprav je še vedno nekako zakoreninjeno prepričanje, da je gradnja montažne hiše nekakovostna, pa to vsekakor ne drži. Montažne hiše na ključ imajo veliko prednosti, med drugim tudi bolj ugodno ceno in hitrejši čas gradnje. Prav tako so lesene montažne hiše ekonomične in okolju ter uporabniku prijazne, bivanje v njej je namreč izredno zdravo in udobno. Les kot gradbeni material ima ogromno prednosti, predvsem pa je odličen izolator, kar pomeni, da boste tudi pri stroških ogrevanja lahko veliko prihranili. Gradnja montažne hiše je v primerjavi s klasično gradnjo veliko bolj »čista«, kvaliteta pa je popolnoma primerljiva.

VEČ O SISTEMIH GRADNJE V LOGHOUSU


Poceni montažne hiše? Vse je mogoče s pravim ponudnikom!

V podjetju LogHOUSE d. o. o. smo ponosni, da lahko nadaljujemo tradicijo gradnje lesenih hiš. Zavedamo se, kako dober je les kot gradbeni material, zato ga s pridom uporabljamo. Zgradimo vam lahko praktično vse: brunarice, lesene vrtne ute in hiške, masivne lesene hiše, bungalove in še bi lahko naštevali. Izbira kakovostnega ponudnika za vašo novo montažno hišo je izredno pomembna. Če se odločite za montažno hišo na ključ ali gradnjo do dogovorjene faze, vam zagotavljamo kakovostno izvedbo v dogovorjenem času. Ceno investicije v montažno hišo ni fiksna, saj je vsaka gradnja zgodba zase. Rečemo pa lahko, da je naš cenik ugoden. Ne iščite samo ponudnika za poceni montažne hiše, izberite kvaliteto!


Vas zanimajo lesene montažne nizkoenergijske hiše?

Sodobna gradnja je zelo izpopolnjena, vse več ljudi se namreč zaveda pomena izkoriščanja naravnih virov in energetske varčnosti. V našem podjetju se ukvarjamo tudi z gradnjo nizkoenergijskih montažnih hiš, kjer poskrbimo, da bo vaša nova hiše imela ne le zadostno debelo izolacijo zunanjega oboja ter tal proti zemlji, temveč jo bomo načrtovali tako, da bo primerno orientirana in da narejena iz najbolj kakovostnih materialov. Na tak način boste dobili izredno energetsko učinkovito montažno hišo na ključ, ki bo imela bistveno manjši vpliv na okolje kot klasične hiše. Bivanje v montažni nizkoenergijski hiši je tudi z vidika stroškov udobno, saj se za življenje v njej porabi bistveno manj energije, kar je najvišji strošek v vsakem gospodinjstvu. V podjetju LogHOUSE d. o. o. za izdelavo montažnih hiš uporabljamo samo najboljši les, zato vam zagotavljamo ugodno montažno hišo z mnogimi prednostmi.

Poceni montažna hiša na ključGradnja montažne hiše na ključ


Montažne brunarice - cenik, ki prepriča!

Pri nas vam lahko izdelamo tudi brunarico na ključ. Bivanje v brunarici je ne le prijetno, tudi izredno udobno. Vonj lesa, ki ga oddaja hiša, prijetno vzdušje, dobra izolacija in predvsem zdrava bivala klima so atributi, ki prepričajo marsikoga. Mogoče gradnja brunarice ni najbolj poceni gradnja, je pa izredno kakovostna in investicija, ki se vam bo zagotovo izplačala. Izbira montažne brunarice za življenje je smiselna rešitev za vse tiste, ki želite bivati zdravo in varno. Če tudi vas zanimajo poceni montažne hiše, ki so kvalitetne in estetsko dovršene, nas kontaktirajte.

MODERNE MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ


LogHOUSE - najboljši ponudnik lesenih montažnih hiš

V podjetju LogHOUSE d. o. o. smo specializirani prav za izdelavo brunaric oziroma lesenih hiš poljubnih namembnosti, nudimo pa vam postavitev do različnih stopenj, tudi montažne lesene hiše na ključ. Najosnovnejša je faza konstrukcije, ki zajema postavitev objekta, skupaj z vgradnjo oken in vhodnih vrat, ne vključuje pa izolacije, ki jo izvedemo v okviru faze standard. Obseg gradnje, ki jo izvedemo za vas, je tako v celoti stvar dogovora, prilagojen vašim morebitnim željam glede samostojnega zaključka gradbenih del. Vsem tistim, ki želite brunarico, pripravljeno na vselitev, pa ponujamo tudi možnost postavitve lesene brunarice na ključ. Več informacij o ceniku pa vam lahko posredujemo ob vašem obisku, lahko pa nam pošljete tudi povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo.