Lesene mobilne hiške, večje hiše in vrtne hišice

Lesene mobilne hiške, vrtne hiške in brunarice prava izbira za vas. LogHOUSE je sinonim za kakovostno in varčno gradnjo, ki je v skladu z naravo in pomeni prijetno in zdravo bivalno okolje. V našem podjetju že vrsto let ponujamo tradicionalne lesene mobilne hiške, ki združujejo navezanost na naravo in tradicijo s sodobnimi trendi in tehnologijo. Vse to služi le enemu cilju: ustvariti lepe, praktične in zdrave stavbe različnih velikosti, ki jih lahko uporabljate za stalne ali občasne bivalne prostore, vrtne hišice, vikende ...

Lesene mobilne hiškePrednosti lesene mobilne hiške

Tisto, kar takšni hišici da poseben pečat in je bistveno za njene lastnosti, je ravno material, iz katerega je izdelana. Les ima pred drugimi gradbenimi materiali vrsto prednosti, zaradi katerih so lesene mobilne hišice, stanovanjske hiše ali vrtne hišice bolj smiselna izbira od klasično zgrajenih. Ena izmed pomembnejših prednosti je dejstvo, da je les trden in zanesljiv gradbeni material, ki je izjemno varen - protipotresno in protipožarno. Hkrati ima izjemne toplotne in zvočne izolativne lastnosti, kar pomeni, da bo pozimi v takšni hiši topleje, poleti pa hladneje kot v opečnati ali betonski zgradbi. In ne pozabimo: les je naraven material, ki nima negativnih vplivov na okolje, ker je zelo vzdržljiv, pa ima tudi dolgo življenjsko dobo.

Prihranek časa, denarja in prostora pri gradnji lesenih objektov

Lesene mobilne hiške, vrtne hišice ali večje hiše so tudi s stališča prihranka denarja, časa in energije upravičena izbira. Pri gradnji iz lesa prihranimo veliko časa, saj je za to potrebno veliko manj časa kot za klasično gradnjo. Obenem je gradbišče veliko manjše, čistejše in manj moteče za okolico. Prihranek energije in posledično denarja je občuten tudi zaradi izolativnosti. Za lesene (mobilne ali fiksne) hiške je značilno tudi to, da imajo ob enakih zunanjih merah kar 10 % večjo bivalno površino kot klasično grajene stavbe - torej prihranimo tudi pri prostoru. In kar je najbolj bistveno - les diha in nudi zdravo bivalno okolje.

LogHOUSE | Lesene mobilne hiške, lesene mobilne hiše, lesene mobilne hišice - povezave do naše spletne strani: