Bivalne brunarice Loghouse

Priznano slovensko podjetje Loghouse vam nudi kakovostne bivalne brunarice iz najboljšega slovenskega lesa. Bivalne brunarice lahko uporabljate za stalno bivanje ali kot vikend hišice - temu primerno lahko prilagodite tudi velikost bivalne brunarice. Cena brunarice odvisi predvsem od njene velikosti in arhitekturnih rešitev.

Bivalne brunarice iz slovenskega lesaBivalne brunarice so odlična ideja za vse, ki želite živeti v objektu iz naravnega materiala, ki se odlično poda v slovensko lokalno okolje. Na voljo so vam že izdelani modeli bivalnih brunaric, ki so se izkazali za dobro zasnovane in so prav tako zelo priljubljeni pri naših strankah. Na vašo željo pa izdelamo tudi popolnoma unikatno brunarico iz slovenskega lesa, ki bo v celoti ustrezala vašim potrebam in željam. Bivalne brunarice Loghouse so izdelane iz kakovostnega lesa, ki je rastel na primernih rastiščih, bil pravilno požagan in kasneje shranjen. Od tod izhaja vrhunska kakovost lesa, ki je osnovni pogoj za dolgo življenjsko dobo bivalne brunarice. Brunarice Loghouse dolgo obdržijo svojo funkcionalnost in estetiko, če jim le nudimo osnovno skrb. Posebnost bivanja v tovrstnem objektu je tudi odlična klima v notranjosti bivalne brunarice. Cena vaše brunarice bo odvisna tudi od tega, ali gre za energetsko varčen objekt ali klasično gradnjo. Les kot naraven material se ponaša z izjemnimi izolativnimi lastnostmi, kljub temu pa omogoča dihanje objektu, zato ne pride do pojava zatohlega zraka, vlage ali celo plesni.

BIVALNE BRUNARICE LOGHOUSE

Bivalne brunarice - cena

Cena bivalnih brunaric ni fiksna, saj je v veliki meri odvisna od oblike, velikosti in dodatnih elementov, za katere se odločite. Les je zelo prilagodljiv material, zato vam dopušča, da pri zasnovi vaše lesene hiške izrazite svojo individualnost in kreativnost. Če bi želeli izvedeti približno ceno bivalne brunarice, potem nam pošljite povpraševanje s čim bolj natančno opisanimi željami in poslali vam bomo informativne in neobvezujoče ponudbe. Zakaj bi samo sanjarili o idiličnem življenju v prelepi leseni hiški, ko pa so vam pri podjetju Loghouse na voljo po tako ugodni ceni? Obiščite našo spletno stran za dodatne informacije o izdelki in storitvah, ki vam jih nudimo.

VEČ O GRADNJI BIVALNE BRUNARICE