Lesene vrtne hiše - hišice in lope za prelep in urejen vrt

Lesena vrtna hišaLesene vrne hiše in lesene vrtne lope poskrbijo da bo vaš vrt vedno urejen, poleg tega pa je gradnja vrtne hiške okolju prijazna. V času razcveta velikih nakupovalnih središč, kjer lahko človek kupi tako rekoč vse, se vedno več ljudi zaveda pomena doma pridelane zelenjave in sadja. Lesene vrtne hiše po nizki ceni in vrtne ute vseh velikosti vam bodo pomagale, da bo vaš vrt vedno lepo urejen in pospravljen. V vrtne lope lahko pospravite vse, od kosilnice in vrtnega orodja do oblačil za delo na vrtu, našel pa se bo prostor še za marsikaj drugega. Naše vrtne lesene hiše namreč zasedejo malo prostora, a so dovolj velike, da vanje pospravite vse mogoče. Vas mika, da bi si pred nakupom ogledali naše vrtne hiške? Cenik si lahko pridobite z direktnim kontaktiranjem podjetja LogHOUSE, fotografije in vsi ostali podatki pa so vam voljo na naši spletni strani!

Gradnja lesenih hiš - lesene vrtne hišice za vsak vrt

Če že imate sadno-zelenjavni vrt, potem veste, da za njegovo vzdrževanje (ne glede na njegovo velikost) potrebujete kar nekaj orodja in pripomočkov in lesene vrtne hiše in lope so idealna rešitev! Ne samo, da lahko v lesene vrtne hiše, vrtne ute pospravite vse, kar potrebujete za delo na vrtu, ampak se z odločitvijo, da boste uporabili les namesto drugih materialov, še približate bistvu vrta - življenju v naravi in z naravo. Les je namreč naraven in ekološko neoporečen material, ki ne bo skazil podobe vašega vrta in ne bo nasilno umeščen v naravno okolje. Lesene vrtne lope in hišice so nadvse primerne tudi za tiste, ki nimate vrta ob stanovanjski hiši ali bloku, saj je vse potrebno vedno pri roki.

Simpatične lesene vrtne hiške - uživajte v naravi in njenih čarih

Cena gradnje hiškeGradnja lesenih hiš vseh vrst je bistveni del naše dejavnosti. Moderne lesene hiše in vrtne lope za vsak okus najdete v podjetju LogHOUSE. Lesene vrtne hiške so idealne tudi za vrtove, ki so poraščeni samo s travo, saj tudi v tem primeru potrebujete prostor za shranjevanje vrtnega orodja in kosilnic. Vanje pa seveda lahko pospravite še marsikaj, na primer otroške igrače, kolesa ali različne športne rekvizite. Lesene montažne hiše pa lahko služijo tudi kot manjši vikend, kamor se umaknete pred mestnim vrvežem. Vas zanimajo cene za vrtne hiške? Cenik dobite osebno pri nas, ostale informacije pa si lahko ogledate na naši spletni strani.