Vrtne hiše z enostavno montažo - se odločate o nakupu vrtne hišice?


Vrtne hiše lahko uporabimo kot lope za shranjevanje orodja, koles ali druge opreme. Poleg tega so tudi čudovit dodatek, ki poudarja lepoto našega vrta. Že razmišljate o nakupu vrtne hišice, a ne veste, kje bi nakup opravili? V podjetju LogHOUSE smo za vas pripravili pestro ponudbo vrtnih hiš različnih dimenzij. Izbirate lahko med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati, prav tako pa lahko hiši dodamo tudi teraso, nadstrešek ali prizidek. Montaža naših vrtnih hiš je preprosta, zato jo lahko kupec opravi kar sam. Načrt lesene hiše lahko preverite na naši spletni strani. V primeru kakršnihkoli vprašanj smo vam vedno nas voljo - kontaktirajte nas in svetovali vam bomo!

NUDIMO TUDI LESENE MOBILNE HIŠKE!


Vrtne hišice


Vrtne hišice iz programa podjetja LogHOUSE si lahko ogledate na naši spletni strani. Pod vrtne hiše je izdelan iz ladijskega poda, hiša pa iz ravnih brun. Kritino lahko izberete sami, priporočamo pa vam, da izberete butimensko skodlo, kritine iz pločevine in plastificirane mase. Ponudbo naših lesenih vrtnih ut lahko preverite na naši spletni strani, kjer boste našli tudi fotografije za lažjo predstavo. Prepričani smo, da bo izbrana hiška opravljala funkcijo, ki ste ji jo določili in da boste z njo zares zadovoljni. Gre za kvalitetno izdelane hiške, ki so videti vrhunsko.

lesene vrtne utevrtne ute


Vrtne hiše in ostala ponudba


Vrtne hiše niso vse, kar smo za vas pripravili v naši ponudbi. Na voljo vam je tudi varčna hiša, vrtni paviljoni, lesene garaže, bungalovi in drugo. Med ogledom spletne strani nikar ne spreglejte akcijske ponudbe. Vrtna hišica bo čudovit prostor za shranjevanje orodja, lahko pa jo spremenite tudi v lasten kotiček, v katerem boste vedno imeli čas za premislek. Veselimo se vašega nakupa, ker vemo, da boste s hišico več kot zadovoljni!