Vrtna hiška Loghouse


Vrtna hiškaVrtna hiška je nekaj, o čemer sanja marsikdo, pa naj živi v hiši ali v mestnem stanovanju. Vrtne brunarice namreč predstavljajo prostor za oddih in sproščanje od dnevnih naporov in vsakodnevnega stresa, omogočajo umik, s praktičnega vidika pa tudi prostor za shranjevanje vrtnih pripomočkov in predmetov, za katere v stanovanju ali hiši ni prostora. Ne glede na to, ali se odločate za vrtno hiško na lastnem dvorišču ali za pravljično vikend brunarico, ste na pravem mestu. V podjetju Loghouse že vrsto let dokazujemo, da so lahko vrtne hiške, vrtne brunarice, masivne lesene hiše, bungalovi in lesene garaže tudi drugačni - naravni, prijetni in hkrati izjemno dovršeno narejeni. Po naročilu vam izdelamo tudi vrtni paviljon cenik je zelo ugoden, izvedba pa hitra in natančna ter v skladu z vašimi željami.

PREVERITE TUDI GRADNJO BRUNARICE


Izdelava vrtne brunarice


vrtne brunariceVrtne brunarice se morajo prilegati prostoru, kamor jih bomo namestili, in ker smo pri tem večkrat omejeni, ponujamo vrtne hiške v šestnajstih osnovnih velikostih od 2 x 2 metra do 3,5 x 3,5 metrov z enokrilnimi ali dvokrilnimi vrati. Najprej skupaj z vami določimo mesto postavitve in pripravimo načrt lesene brunarice, ki vam bo najbolj ustrezal. Osnovna konstrukcija vrtne hiške ali vrtne brunarice je postavljena na točkovnih temeljih ali temeljni plošči, kar ji zagotavlja varnost in stabilnost. Tla so narejena iz ladijskega poda, stene pa iz ravnih brun v dimenziji 32 mm 120 mm, ki jih na vogalih spojimo s križno vogalno vezjo. Streho izdelamo iz strešnih leg in ladijskega poda, za kritino pa priporočamo lažje materiale. Montaža je relativno enostavna in če ste dela vešči, si lahko iz dobavljenih materialov sami sestavite svojo hiško ali vrtno uto. Cenik bo tako še ugodnejši!


Vrtne hiške po vaših željah


Vaši vrtni hiški lahko dodamo tudi nadstrešek ali teraso dolžine 1,5 metra, mogoč pa je tudi prizidek oziroma lopa za orodje po vaših željah. Samo od vas so odvisni videz, kritina in montaža lesene vrtne hiše cenik za to ni mogoče natančno določiti vnaprej. Za natančno ponudbo najcenejše hiše nas kontaktirajte.

VEČ O LESENIH HIŠAH