Lesene hiše - obiščite cenik in se prepičajte o ugodni ceni


Loghouse d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z gradnjo lesenih hiš po ugodnh cenah, o katerih se lahko prepričate z obiskom spletnega cenika. Imamo dolgoletne izkušnje pri gradnjih masivnih lesenih hiš in z veseljem nadaljujemo tradicijo, saj vse več ljudi prisega na lesene hiše iz brun, ki je eden najbolj zdravih in kvalitetnih načinov bivanja. Na našem ceniku lesenih hiš lahko izbirate med različnimi vrstami lesenih hiš od mansardnih lesenih hiš do vrtnih ut iz lesa. Lesena hiša iz brun nudi varen dom vam in vašim najbližjim, obenem pa se boste v njej počutili resnično udobno. V našem programu na spletnem ceniku imamo nekatere vrste tipskih lesenih hiš, v kolikor imate svoje ideje in želje o sanjski hiši vam jih z veseljem pomagamo uresničiti. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato bomo naredili vse, da boste z našimi lesenimi hišami, ki jih najdete na ceniku izjemno zadovoljni.

NUDIMO TUDI ENERGETSKO VARČNE LESENE HIŠE


Cenik lesenih hiš na naši strani zagotavlja ugodno ceno in kvaliteto

Les povezujemo z naravo, gozdom in drevesi, kar zagotavlja sobivanje z naravo z uporabo naravnih materialov. Naše lesene hiše, ki jih najdete na ceniku nudijo zdrav dom, saj so v celoti oz. vsaj v večjem delu pokrite z lesom. Lesene hiše iz brun so narejene s sestavljanjem bruna na bruno, končni izdelek pa je masivna lesena hiša oz. kot ji radi rečemo tudi brunarica. Vse lesene hiše so na voljo po ugodni ceni na ceniku, zato si oglejte cenik in si zagotovite svojo leseno hišo. Les ima vtis domačnosti že na prvi pogled, še bolj pa, ko vstopite v svojo leseno hišo in zadiši po svežem lesu. Prepričani smo, da se boste počutili kot v raju. Poleg izdelave lesenih hiš iz brun in lesenih vrtnih ut vam nudimo tudi izdelavo notranje opreme lesenih mansardnih hiš.

Lesena hiša iz brunLesene hiše cenik


Les je idealen material za gradnjo lesenih hiš - vprašajte za cenik

V našem podjetju smo prepričani, da je les izjemno kvalitetna rešitev za gradnjo lesenih hiš, ki so na našem ceniku. Se sprašujete zakaj? Les diha, kar pomeni da zagotavlja idealno klimo v lesenih hišah, ki so na ceniku, obenem pa je trajen, kar pomeni da bodo leseno hišo s cenika lahko uporabljali tudi vaši otroci in vnuki. Les je prilagodljiv in živ, kar pomeni, da lahko pri lesenih hišah s cenika upoštevamo vaše želje, ter prilagodimo hišo okolju, obenem pa nudimo posebne proizvodne postopke za pripravo lesa za gradnjo lesenih hiš iz brun. Pomembna lastnost lesa sta tudi toplotna in zvočna izolacija, tako da boste za ogrevanje lesenih hiš iz brun porabili bistveno manj energije, obenem pa je les trden, varen in zanesljiv gradbeni material. Obiščite nas in si poglejte cenik lesenih hiš ter se prepričajte o kvaliteti in ugodnih cenah lesenih hiš.


Lesene hiše iz brun uresničijo vaše sanje o popolnem domu

V našem podjetju prisegamo na izdelavo lesenih hiš iz brun in upamo, da smo prepričali tudi vas. Izdelujemo različne vrste lesenih hiš, ki jih lahko najdete na ceniku od lesenih mansardnih hiš do lesenih vrtnih ut. Lesena hiša optimal je zasnovana za družino in zagotavlja udobno življenje, leseno hišo pomlad prilagajamo željam kupcev, izdelujemo pa jo iz visoko kakovostnega masivnega lesa. Lesena hiša klasik na ceniku vam zagotavlja sožitje z naravo in zdrav dom, lesena hiša vikend pa je, kot že ime pove, bolj namenjena občasnemu bivanju, seveda pa lahko v njej tudi stalno bivate. V kolikor imate glede lesenih hiš s cenika kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali. N našem spletnem ceniku lahko najdete vse lesene hiše in prepričani smo, da se tam skriva sanjska lesena hiša iz brun za vas. Izdelujemo tudi opremo za lesene hiše.

MODERNE LESENE HIŠE