IZDELUJEMO LEPE IN HKRATI ENOSTAVNE BRUNARICE PO MERI


Če sanjate o lepi brunarici, na idilični lokaciji, obkroženi z drevesi in travniki, smo v podjetju Loghouse pravi naslov za vas. Ponujamo vam lepe, enostavne brunarice po vašem okusu. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesa, dimenzijami in oblikami lepe brunarice. Odločate se lahko tudi glede oblike brun. Le te so lahko pravokotne ali pa okrogle, kar brunarici doda naravni pridih. V podjetju Loghouse imamo dolgoletne izkušnje z izgradnjo kakovostnih in lepih brunaric. Za vas imamo pripravljenih več modelov lepih brunaric, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obišete v poslovalnici in si jih ogledate. Ob prihodu vas bo pričakalo strokovno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo in vam pomagalo do pravilne odločitve.

lepa in enostavna brunarica

Ne smemo pa pozabiti na zaščito brunarice pred škodljivci, zunanjimi vplivi in UV žarki. Brunarico lahko zaščitimo na enostaven način - lahko jo zaščitimo z že ponujenimi izdelki za zaščito lesa ali pa se odločimo za naravno zaščito z borovo soljo, ki deluje proti zajedalcem in plesnimi ter borovim oljem, ki borovo sol utrdi.


Naravna zaščita je primernejša, saj bo les tako ohranil svojo prvinskost in lesena brunarica iz smreke bo še naprej dihala z naravo, vi pa skupaj z njo. Umetna zaščitna sredstva, ki so ponujena na tržišču namreč vsebujejo spojine, ki niso združljive z biološko-kemično sestavo lesa in na les delujejo kot tujek, ki lesu onemogoča dihanje. V obzir pa moramo vzeti tudi, da se brunarica, zaščitena z naravnimi premazi v letih barvno nekoliko spremeni.

brunarica po meriKer je les naraven material, optimalen za ustvarjanje, del kreativnosti prepuščamo tudi vam. Z upoštevanjem vaših želj in s pomočjo našega strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj, bomo skupaj ustvarili lepo in enostavno brunarico, ki bo idealna za vas in vašo družino. Brunarica je ob pravilnem vzdrževanju trajna in je tako predstavlja idealen bivalni prostor.

VEČ O LESENI GRADNJI SI PREBERITE TUKAJ