Montažne hiše na ključ - ugodna cena montažne hiše je velika prednost


Montažne hiše na ključ so danes pri kupcih hiš precej priljubljena izbira, saj v primerjavi s klasičnimi hišami ponujajo številne prednosti. Montažne hiše na ključ sicer imajo nekaj skupnih točk s klasično grajenimi hišami, vendar so te v primerjavi z mnogimi prednostmi zanemarljive. Moderne montažne hiše ne gradimo kot klasične hiše, saj so sestavljene iz predhodno izdelanih elementov, ki tvorijo celoto. Pri izbiri materialov moramo dobro premisliti, saj lahko izbiramo med betonom, kovinami in lesom. Ena izmed prednosti je tudi ugodna cena montažne hiše, ki nam pri nakupu omogoča prihranek in takojšnjo vselitev - takšne hiše so namreč postavljene in pripravljene za vselitev v izjemno kratkem času. Z gradnjo montažnih hiš se ukvarjamo tudi v podjetju LogHOUSE, v katerem nadaljujemo s tradicijo gradnje lesenih hiš, na kar smo zelo ponosni.


Cena montažne hiše omogoča prihranek pri nakupu


Cena montažne hiše se od cene klasične hiše bistveno razlikuje. Nekateri strokovnjaki za gradnjo hiš so prepričani, da so cene montažne hiše za kar 15% ugodnejše od cen klasičnih hiš. Pri ceni montažne hiše naj omenimo, da je potrebno tovrstne hiše plačati v celoti, medtem ko se lahko pri nakupu klasične hiše dogovorimo tudi o obročnem odplačevanju. V podjetju LogHOUSE vam nudimo več vrst montažnih hiš na ključ, tudi nizkoenergijske montažne hiše, ki poskrbijo za udobje med bivanjem.

Moderne montažne hišeMontažne hiše na ključ

PREVERITE TUDI VRTNE HIŠKE


Montažne hiše na ključ iz lesa


Montažne hiše na ključ iz lesa, ki je popolnoma naravni in energijsko varčen material. Montažne hiše na ključ iz lesa nam omogočajo, da pri gradnji upoštevamo želje stranke in ustvarimo njeno sanjsko hišo. Prav tako je les trajen material, ki lahko preživi več generacij, zato se investicija v nakup tovrstne hiše zares splača. Za več informacij o gradnji montažnih hiš na ključ nas obiščite v podjetju LogHOUSE, kjer se že veselimo vašega obiska ali preverite ponudbo na naši spletni strani: http://www.loghouse.si/obseg-izdelave-po-fazah