Montažna gradnja lesene hiše - ugodno do hiše na ključ

Gradnja lesene montažne hiše je cenovno ugudna, selitev v novo lastno leseno hišo pa bo hitra. Odločitev, da bomo zgradili lastno hišo, navadno pomeni tudi, da bomo nanjo čakali kar nekaj časa. A ko so enkrat urejene birokratke zadeve in je treba le še začeti, si želimo, da bi bila gradnja hiše čim prej končana. Pri gradnji klasične zidane hiše je ta postopek precej dolgotrajen, montažna gradnja hiše pa poteka bistveno hitreje. V podjetju LogHouse so vam na voljo lesene hiše v različnih gradbenih fazah, in sicer montažne hiše na ključ, hiše v tako imenovani fazi 'standard ali pa v fazi 'konstrukcija'. Od tega, katero gradbeno fazo si boste izbrali, je odvisna tudi cena montažnih hiš, obenem pa s tem izberete tudi intenzivnost sodelovanja pri gradnji izbrane hiše ali hiše na ključ.

Lesene hiše nudijo zdravo bivanje in manj obremenjujejo okolje

Poleg hitrosti gradnje hiše, ki seveda pomeni bistveno prednost v primerjavi s klasičnimi zidanimi hišami, je montažna gradnja tudi mnogo prijaznejša tako do uporabnikov kot do okolja. Lesene hiše nudijo zdravo bivalno okolje, saj dihajo. Hkrati do varne trdne in ekonomične hiše. Gradbišče je čisto in manj hrupno, ob enakih zunanjih merah pa je notranjost lesene hiše do 10 % večja od zidane. Zvočna in toplotna izolativnost lesene hiše pripomore k temu, da je dolgoročna cena montažnih hiš še nižja, saj boste za ogrevanje porabili bistveno manj. Montažna gradnja je tudi bolj potresno varna. Večina materialov, ki jih uporabljamo za gradnjo, je ekološko neoporečna, zato so naše lesene hiše prijazne tudi do okolja.

Gradnja montažne hiše na ključ

Ena izmed številnih prednosti pri gradnji hiše, ki jih ponujamo v podjetju LogHouse je tudi velika prilagodljivost posameznim strankam. Sami se boste namreč odločili, kako bo potekala montažna gradnja hiše oziroma v kolikšni meri boste sami sodelovali pri gradnji hiše. Če boste veliko postorili sami, vam lahko izdelamo hišo v fazi 'konstrukcija', ki vključuje vse konstrukcijske elemente in zunanje mizarske izdelke. Montažna gradnja se z naše strani lahko zaključi tudi v fazi 'standard', ali pa se odločite za montažne hiše na ključ, kar pomeni, da bo v približno šestih mesecih vaša hiša pripravljena za vselitev.

LogHouse | Montažna gradnja, cene montažnih hiš, montažne hiše na ključ - povezave do naše spletne strani: