Nizkonergetska hiša oziroma energijsko varčna hiša za poceni in naravi prijazno bivanje

Nizkoenergetska hiša je odgovor na izzive, ki jih prd nas postavlja moderna doba. Energetsko varčna hiša, na primer nizkoenergijske lesene hiše Loghouse, prinaša uporabniku izjemno nizke redne stroške, obenem pa ima tudi bistveno manjši vpliv na okolje kot klasične stavbe. Energijsko varčna hiša oziroma nizkoenergetska hiša se spopada s problemom, ki dejansko predstavlja najvišji strošek v gospodinjstvu - to je poraba energije. Po eni strani so različni energenti so vse dražji, po drugi pa z veliko porabo energijo trudi uničujemo svoje okolje in narava je že začela kazati zobe. Energetsko varčna hiša Loghouse nudi cenovno ugodno in naravi prijazno bivanje.

Nizkoenergetska hiša iz lesa

Energijsko varčna hiša seveda pomeni prihranek energije, ko v njej živimo oziroma jo uporabljamo kot poslovni objekt. Pomembno je tudi, da je nizkoenergetska hiša tudi med gradnjo oziroma pridobivanjem materialov zanjo energetsko varčna hiša. V podjetju Loghouse se zavedamo pomena varovanja okolja, zato so naše nizkoenergijske lesene hiše pa tudi lesene vrtne hiše izdelane iz naravnega materiala, ki ne vpliva veliko na okolje. S tem želimo poudariti, da pri izdelavi oziroma gradni porabimo precej manj energije kot pri klasični gradnji. Energetsko oziroma energijsko varčna hiša je zgrajena hitreje kot zidana stavba, poleg tega je gradbišče manjše in bolj urejeno.

Nizkoenergetska varčna hišaEnergetsko varčna hiša - prijetni bivalni pogoji vse leto

Les je poleg tega, da je naraven material, kar pomeni, da nudi prijetno bivalno okolje že zgolj zaradi tega, obenem tudi odličen zvočni in toplotni izolator. Primeren je tako za stanovanjske zgradbe kot za lesene vrtne hiše. Nizkoenergetska hiša z 10 centimetrov debelo steno iz lesa je po raziskavah enako toplotno izolativna kot bistveno debelejša betonska ali opečnata stena. Energijsko varčna hiša Loghouse je namreč izdelana iz lesa, ki je nekoliko porozen naravni material, kar pomeni da se manj ohladi kot drugi materiali obenem nikoli ni tako vroč, kot se lahko zgodi pri marsikaterem drugem materialu. Nizkoenergijska hiša zato omogoča velik prihranek pri porabi energije za ogrevanje in ohlajanje, hkrati pa nudi prijetno klimo za bivanje.

Loghouse | Nizkoenergijska hiša je prijazna do okolja in denarnice - povezave do naše spletne strani: