Lesene hiše iz brun - cenik in kakovost, ki navdušita


Lesena hišaCenik lesene hiše iz brun podjetja Loghouse ponuja dostopne cene za vse lesene hiše. Cenik hiše iz brun je ugoden, ne glede na izvedbo. Izbirate lahko med že obstoječimi načrti za lesene hiše - brunarice s cenika, možna pa je tudi vašim konkretnim željam in krajinskim arhitekturnim specifikam prilagojena izdelava lesene hiše (cenik takšne gradnje iz brun je še vedno zelo ugoden). Za še bolj poudarjeno osebno noto pa bo nato poskrbela izbrana oprema lesene hiše. Cenik lesene hiše iz brun pa ni edini razlog, zakaj izbrati nas. Poleg zelo ugodnega cenika hiše iz brun vam zagotavljamo tudi izjemno kakovost vaše nove lesene hiše. Vse lesene hiše brunarice - s cenika in tiste, izdelane po meri - združujejo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

OGLEJTE SI NAČRT LESENE BRUNARICE


Prednosti lesene hiše iz brun

Vse več ljudi se odloča za izdelavo lesene hiše iz brun. Cenik gradnje iz brun je ugodnejši v primerjavi s klasično zidavo, obstajajo pa tudi drugi razlogi za postavitev lesene hiše - brunarice. Cenik gradnje iz brun je še ugodnejši, če upoštevamo, da vas čaka izjemno visoka kakovost bivanja. Les je naravni material, ki diha, obenem pa zagotavlja izvrstno izolacijo. Tako si lahko obetate tudi varčno bivanje, če se odločite za postavitev lesene hiše. Cenik oziroma poraba energije se bistveno znižata. Pozitivne lastnosti gradnje iz brun pridejo še posebej do izraza, če boste postavitev lesene hiše (brunarice) zaupali nam. Za gradnjo hiše z našega cenika uporabljamo les, sekan na izbranih rastiščih, veliko pozornosti pa namenjamo tudi kakovostnemu sušenju.


Moderne lesene hiše - cenik zelo ugoden

Seveda poskrbimo tudi za pravilno obdelavo lesa, s čimer poudarimo njegove dobre lastnosti in odpravimo manjše pomanjkljivosti. Naše bogate izkušnje nam omogočajo postavitev zares kakovostne lesene hiše. Cenik je ugoden tudi pri izdelavi na ključ, ki omogoča hitro vselitev - potrebna je le še notranja oprema lesene hiše. Dostopen cenik lesene hiše iz brun na ključ omogoča prihranek časa, saj vam tako ni treba aktivno sodelovati pri gradnji lesene hiše iz brun. Načeloma so dela končana po 6 mesecih, ko boste lahko vnesli opremo in se v leseno hišo iz brun tudi vselili. Poudariti je treba še, da lesene hiše oz. brunarice z našega cenika niso zgolj izjemno prijetne za bivanje, ampak gre tudi za vizualni presežek. Na ceniku najdete hiše iz brun, ki navdušujejo s spojem domačnosti, narave, dediščine in ščepca pravljičnosti. Gre za hiše iz brun, ki so tradicionalne, a obenem izjemno moderne. V stiku z naravo, a prilagojene sodobnim potrebam. Premišljena izbira pohištva oziroma opreme pa poskrbi, da so lesene hiše takšne tudi v notranjosti!

Oprema lesene hiše


Dostopen cenik vrtne lesene hiše

Vas bolj kot bivalni objekt zanima cenik manjše lesene vrtne ute? Cenik postavitve lesene vrtne ute iz brun je še posebej ugoden, sama izdelava pa je izjemno hitra. Takšne lesene vrtne ute, ki jih lahko prav tako najdete na našem ceniku, so lahko zelo uporabne za shranjevanje orodja in druge opreme, malce večje lesene hiše oz. vrtne ute pa pridejo v poštev tudi kot domača pisarna, dodatna soba za goste ipd. Prilagodili se bomo vašim željam in vam pomagali do idealne lesene vrtne ute. Med drugim lahko izdelave lesene vrtne ute z našega cenika vključuje tudi nadstrešek, teraso in prizidek (lopo za opremo). Lesene hiše z našega cenika so torej zelo različne - skupni lastnosti vseh objektov s cenika pa sta trajnost in estetska dovršenost.


Individualen pristop pri gradnji lesene hiše iz brun - pišite nam za cenik

Zavedamo se, da je vsaka izdelava lesene hiše - brunarice zgodba zase, zato stavimo na individualen pristop. Tako je tudi cenik predvsem informativen - natančnejši cenik bomo določili po posvetu z vami in oblikovanju konkretnega načrta. Ne odlašajte - pošljite nam povpraševanje za cenik in druge informacije. Z veseljem za vas pripravimo cenik in vam pomagamo spremeniti vaše želje v realnost!