Pošlji povpraševanje

Bungalovi so narejeni iz kakovostnega lesa

Bungalovi so objekti, ki so izjemno primerni za preživljanje prostega časa, za njih pa se odločajo ljubitelji narave, ki postavijo takšen objekt v bližino vrtov, sadovnjakov in vinogradov. Takšen objekt je nadgradnja vrtne hišice, ki ima večjo prostornino, vanjo pa lahko postavite različne vrste orodij ali pa se v bungalove zatečete ob morebitnem slabem vremenu in v mrzlih mesecih. V podjetju Loghouse se ukvarjamo z gradnjo različnih vrst objektov iz lesa, zato je tudi pri bungalovih v ospredju les, saj so vsi narejeni iz kakovostnega smrekovega lesa, ki zagotavlja lep zunanji videz v sožitju z naravo, obenem pa tudi topel in domač občutek. Gabarit bungalova je lahko pritliče ali pa delno izkorišen podstrešni prostor za počitek. Prepričani smo, da boste navdušeni nad našimi lesenimi bungalovi, ki vam bodo zagotovili streho nad glavo in kakovosten objekt za vaše pripomočke in orodja.

Bungalov v gozdu

Bungalovi imajo lep zunanji videz

Bungalovi so lesene hiške, ki so narejene v sožitju z naravo in primerne za gradnjo v bližini vrtov, sadovnjakov in vinogradov ter idealna rešitev za vse tiste, ki radi preživljajo svoj čas aktivno na svežem zraku. Bungalovi v našem podjetju so narejeni iz kakovostnega lesa, konstrukcijski elementi so narejeni iz brun pravokotnega preseka 42x120 mm, odločite pa se lahko za izolacijo ali brez nje, odvisno od vaših želja. Izolacija bungalova vam bo koristila predvsem v mrzlih zimskih mesecih, zato je smiselno dobro premisliti, kakšen bungalov si želite in za kaj točno ga boste uporabljali. Pod bungalova je lahko lesen ali pa ga izdela stranka po svojih željah, vsi objekti pa se postavljajo na temeljno ploščo, ki je lahko podkletena, lahko pa so osnova za postavitev točkovni temelji. Nujno je, da po končani gradnji bungalova vsaj dvakrat premažate zunanji del objekta za daljšo obstojnost lesa in boljši odpor na neprijetne vremenske vplive.

Več o lesenih bungalovih

Bungalovi tipa A in DEF

Bungalove v podjetju Loghouse delimo v dve skupini, bungalove tipa A in tipa DEF. Bungalovi tipa A so kakovostni objekti narejeni iz smrekovih brun, ki so v vogalih spojena s križno vogalno vezjo, obenem pa imajo izolirano streho in pod. V kolikor želite objekt uporabljate tudi za spanje je nujno, da se odločite za zunanjo izolacijo, saj boste tako noč preživeli na toplem in vam bo veliko bolj udobno. V pritličju so dnevno bivalni prostori, medtem ko je mansarda namenjena spanju. Zagotavljamo tudi kakovostno masivno strešno konstrukcijo, ki bo poskrbela, da boste zaščiteni pred dežjem in soncem. Bungalov tipa DEF ima notranje ter zunanje stene narejene iz smrekovih brun debeline 42 mm, na voljo je devet različnih velikosti objekta, izbirate pa lahko med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati. V notranjosti objekta imate na voljo dva prostora, manjši je primeren za kuhinjo ali WC, večji pa za bivalni prostor in prostor za počitek. Velikost lesenega bungalova lahko izbirate od 3x3,5 m do 4x4,5 m, odvisno kako velik objekt želite.

Piknik bungalov

Leseni bungalov po ugodni ceni

V podjetju Loghouse se ukvarjamo z gradnjo kakovostnih lesenih objektov po ugodni ceni in tudi pri gradnji bungalovov sledimo kakovosti in ugodni ceni. Leseni bungalovi so narejeni iz smrekovega lesa, ki je odporen na zunanje vremenske spremembe, v notranjosti pa poudari domač in topel prostor. Prepričani smo, da boste z našimi bungalovi izjemno zadovoljni in jih boste uporabljali tako ob lepem vremenu, kot tudi v mrzlih mesecih, saj nudimo kakovostno izolacijo bungalova, da boste imeli tople prostore za preživljanje prostega časa. Preživljanje prostega časa v naravi, ukvarjanje z vrtnarjenjem, sadjarstvom ali vinogradništvom deluje izjemno antistresno in napolni baterije, v kolikor pa imate še streho nad glavo in prostor za spravilo orodja, verjamemo, da boste izjemno zadovoljni in srečni.

Več o prodaji bungalovov