Cena gradnje hiše je odvisna od izbire


Cena gradnje hiše ne more biti natančno postavljena vnaprej, saj je odvisna od številnih dejavnikov - velikosti, oblike, načina gradnje, materialov, na končno ceno gradnje hiše pa vplivajo tudi dodatne želje (posebna oblika, nadstrešek, terasa, dodatna lopa ipd.). Odvisna je od tega, ali se odločamo za lesene vrtne hiše cenik variira tudi glede na vrsto lesa - smreka je načeloma ugodnejša kot nekatere bolj eksotične vrste, vrtne brunarice ali nas zanimajo cene montažnih hiš za bivanje. Okvirno je mogoče reči, da je najcenejša hiša na ključ mogoča že od 40 000 evrov naprej, kar je izjemno konkurenčna ponudba, za natančen izračun cene gradnje hiše pa potrebujemo več podatkov.

najcenejše hišeCena gradnje hiše


Cena gradnje hiše v podjetju Loghouse


V podjetju Loghouse ponujamo različne vrtne hiške, brunarice lesene garaže, paviljone in podobno, naš adut pa so gotovo lesene montažne hiše. Na voljo so vam na primer lesene hiše OPTIMAL, POMLAD, KLASIK in VIKEND. Montažna hiša je sestavljena na gradbišču iz vnaprej pripravljenih konstrukcijskih elementov, kar omogoča izredno hitro postavitev. Ker je čas, ki ga porabimo za gradnjo, krajši, je tudi cena montažne hiše načeloma nižja. Ob ceni gradnje hiše pa je potrebno upoštevati tudi to, da je les ekonomičen in naraven material, ki bo bistveno znižal stroške ogrevanja in tako bivana, ob tem pa je trajen, kar pomeni, da velja cena gradnje hiše za sto let, kolikšna je življenjska doba naših lesenih hiš.

VEČ O VARČNIH HIŠAH


Kaj pomeni najcenejša hiša?


Najcenejše hiše niso tiste, pri katerih je končni znesek najnižji, saj le-ta praktično vedno vključuje slab material, slab načrt in hitro izvedbo. Drugače tudi ne more biti, če želimo zadostiti nenehnim zahtevam trga po najcenejših hišah. A kljub temu vam ne želimo sporočiti, da so hiše podjetja Loghouse drage, ravno nasprotno - cene so izjemno ugodne (že za 40 000 evrov na ključ), sploh če pomislimo, kaj za takšen znesek dobimo:

  • kvalitetno, varno in zanesljivo hišo, ki bo lepa več generacij,
  • udobje, naravno in zdravo bivanje,
  • odlično protipožarno in protipotresno zaščito,
  • hitro in kvalitetno izvedbo.


Ob tem nudijo lesene hiše tudi najboljšo zvočno in toplotno izolacijo in tako dejansko predstavljajo najcenejše hiše. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.loghouse.si/lesene-mobilne-hiske