Lesena mobilna hiška izkoristi vse pozitivne lastnosti lesa

Mobilna hiška vam daje možnost, da svoj dopust izkoristite drugače kot do sedaj in uresničite svoje želje po preživljanju časa v naravi. Nikar ne imejte občutka, da mora stati mobilna hiška ob morju, postavite jo lahko povsod. Mobilna hiška za bivanje je lahko prilagojena in postane vaš dom, ki vas bo navduševal s svojimi ekološko neoporečnimi materiali. Za mobilno hiško gradbeno dovoljenje ni potrebno, zato lahko njeno mobilnost res dobro izkoristite. Les je naravni material, ki diha in je prijeten zaradi svoje toplotne in zvočne izolativnosti, zato so mobilne hiške poleti hladne in pozimi tople. Mobilna hiška ob morju, v senci borovcev, ima prav poseben čar, prav tako pa je čudovito, če stoji nekje ob jezeru ali na čudoviti planoti. Ne smemo pozabiti omeniti, da so narejene protipotresno in protipožarno. Naredili jo bomo po vaših željah in potrebah. Mobilna hiška je oblikovana tako, da izkoristi vse dobre lastnosti lesa in je zgrajena po načelu pasivnih hiš. V stenah je iz zunanje ali notranje strani vgrajena izolacija. Če želite v njej živeti skozi vse leto, vam lahko izdelamo stene debelejše, oziroma bolj izolirane. Tudi streha je izolirana in odeta v kakovostno kritino. Mobilne hiške za prodajo že imajo izdelano vodovodno in električno inštalacijo. Največja posebnost pa je vsekakor njena mobilnost, ki omogoča, da hiško lahko premaknete na novo lokacijo, če si tega želite. Če želite, da bo vaša mobilna hiška ob morju sanjska dopustniška lokacija, vam lahko pri tem pomagamo. Pokličite nas ali nam pišite in skupaj bomo našli rešitev.

Prednosti mobilne hiške za prodajo in za bivanje

Vsekakor ima mobilna hiška prednost kot že ime samo pove – mobilnost. Zaradi te svoje lastnosti je izjemno praktična, saj jo po potrebi prestavljamo iz lokacije na lokacijo. Mobilna hiška ob morju je kaj hitro lahko postavljena nekje v hribih ali na drugi lokaciji. Mnogo ljudi se odloči za nakup mobilne hiške za prodajo in jo uporablja kot vikend, saj je zelo funkcionalna in se lepo sklada z naravnim okoljem. Ker je zelo kakovostno izdelana, je tudi energetsko učinkovita. Naše mobilne hiške za prodajo imajo dolgo življenjsko dobo. Pogosto slišimo vprašanje če potrebuje mobilna hiška gradbeno dovoljenje. Ravno zato, ker mobilna hiška ne potrebuje gradbenega dovoljenja, postajajo te vrste vikendi, počitniške hišice in mobilne hiške za bivanje vedno bolj iskane in priljubljene. Mobilna hiška za prodajo je dobavljiva za zelo ugodno ceno. Za primerjavo naj omenimo, da samo plošča oziroma temelji za zidano hišo stanejo več, kot cela mobilna hiška. Če je vaša želja mobilna hiška ob morju, ali počitniška hišica v hribih se z vprašanji obrnite na nas. Obiščite našo spletno stran kjer boste dobili vse informacije o naših izdelkih in storitvah, ki vam jih nudimo.

Mobilna hiška ob morju za prodajoMobilna hiška za bivanje

Mobilna hiška ne potrebuje gradbenega dovoljenja!

Naše podjetje vam nudi mobilne hiške za prodajo, ki jih lahko uporabljate kot vikend ali pa jih lahko pa kar za stalno bivanje. Idealno je, ker mobilna hiška ne potrebuje gradbenega dovoljenja, kar pomeni prihranek pri času in denarju. To je krasna ideja za vse, ki si želite živeti v domu iz naravnega materiala v sožitju z naravo. Mobilne hiške za prodajo so izdelane iz kakovostnega lesa, ki je rasel na primernih rastiščih, bil pravilno žagan in shranjen. Vrhunska kakovost takega lesa je predpogoj za dolgo življenjsko dobo in mobilna hiška bo z ustrezno skrbjo dolgo obdržala svojo uporabnost in estetiko. Cena za vašo mobilno hiško je odvisna od modela in opreme, saj bo oprema drugačna, če bo stala vaša mobilna hiška ob morju, ali pa boste v njej stalno prebivali. Pri nas lahko najdete standardne mobilne hiške za prodajo ali pa jih naredimo po vaši želji.

Preverite tudi preostalo ponudbo lesenih hiš >>