Moderna lesena hiša

Lesene hiše LogHOUSE

Lesene hiše po meri podjetja LogHOUSE, novost na trgu, ki jo zahteva trg. Gradnja hiše je bila desteletja povzana z betonom. Ljudje so pozabili na mične lesene hiše, ki so naše pokarajine krasile pred časom. Bile so masivne hiše, ki se še danes lahko kosajo z vsem betonom tega sveta. Danes se masivne hiše iz lesa hitro širijo v naše soseske in navdušujejo množice ljudi.

Hišice iz lesa so narejene po vašem okusu

Gradnja hiše iz lesa ne pomeni puste rjave stavbe, temveč topel, dizanjsko dovršen objekt. Moderne lesene hiše odlikujejo tudi ekološke in ekonomične gradnje, pa tudi inovativnost, saj so vsi leseni objekti prilagojeni vašim željem in krajniskim arhitekturnim značilnostim.

GALERIJA - BOGATA PONUDBA LESENIH HIŠ

Prednosti lesene hiše

Les je odličen toplotni in zvočni izolator. Drži, da les gori, a so strokovnjaki s svojimi dognanji prišli tako daleč, da je požarna varnost klasično zidane hiše in takšne iz lesa povsem enaka. Les celo zmore večje požarne obremenitve, če jih primerjamo z ostalimi materiali in zdrži dlje. Pri gorenju se namreč na lesu ustvarja posebna zoglenela plast, ki deluje kot samozaščita. Prav tako pa uživajo lesene masivne hiše visoko stopnjo potresne varnosti, saj se bolj elastično odzovejo na tresenje tal.

Gradnja hiše iz vrhunskega lesa

Vaš stil in ritem življenja sta pomembna dejavnika pri gradnji hiše. Lesene hiše LogHouse vam ponujajo štiri osnovne modele. To so hiše OPTIMAL, ki so zasnovane posebej za družine; POMLAD, te so sodobne in arhitekturno dovršene; KLASIK, ki vam pričarajo dom v sožitju z naravo in VIKEND, ki vam polepšajo prosti čas. Lahko pa si zamislite čisto svojo, unikatno leseno hišo. V naši bogati ponudbi so tudi brunarice in leseni bungalovi ter manjše vrtne hišice.

Gradnja lesene hiše ni dolgotrajen proces

Ni nujno, da je gradnja hiše povezana z večletnim zidanjem in opremljanjem. V lesene hiše LogHouse se lahko vselite že v petih mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja, v njej pa bodo svoje utrinke pisale še generacije za vami, saj minimalna življenska doba hiše iz lesa ob rednem vzdrževanju preseže 100 let.

Veseli bomo vašega povpraševanja! Pokličete nas lahko na (08) 205 84 91 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo.