Pošlji povpraševanje

Urejeni nohti - vraščeni nohti nohti na nogah so le še spomin


Urejeni nohti in stopala so pomembni za naše zdravje. Pred poletno vročino moramo poskrbeti za gladko kožo na stopalih ter urejene nohte. Nega nohtov zajema pravilno striženje nohtov, masažo nog in rok, obloge nohtov ter morebitno sanacijo vraščenih nohtov. Preberite si, kako moramo poskrbeti za urejene nohte!


Preprečite vraščene nohte na nogah


vraščeni nohti na nogahNe moremo se izogniti stanju na nogah, hoji v čevljih, vremenskim vplivom ter obremenitvam ob športnih aktivnostih saj so del življenja, lahko pa poskrbimo za svoje noge in stopala, da bodo zdrava in lepa. Vraščeni nohti na nogah, glivice in otiščanci so nočna mora marsikatere ženske in moškega in pomenijo odmik od pojma urejeni nohti. Pravilna nega nog se začne že v kopalnici, ko si s ph nevtralnim milom okopamo noge, nato jih dobro osušimo, pravilno postrižemo nohte na nogah ter namažemo s pomirjajočo kremo iz naravnih sestavin, kateri pustimo, da se vpije v kožo. V primeru vraščenih nohtov na nogah, moramo obiskati strokovnjaka za sanacijo vraščenega nohta, ki nam bo po potrebi namestil vzmetne sponke za vraščene nohte na nogah in s tem odpravil nevšečnosti, ki bi utegnile biti nevarne za zdravje. Sanacija vraščenega nohte s sponko za vraščene nohte je pomembna, saj lahko v nasprotnem primeru pride do bolečega vraščanja v mehko tkivo, vnetja in bakterijske okužbe.

VEČ O NEGI NOG


Urejeni nohti na rokah


Urejeni nohtiNe samo nohti na nogah, tudi nohti na rokah morajo biti urejeni. Delo z ljudmi zahteva od nas, da namenimo posebno pozornost koži in nohtom na rokah. Kakor pri nogah je tudi tu pomembno, da nohte pravilno strižemo, po potrebi popilimo in poskrbimo za obnohtno kožico. Umetni ali uliti nohti pridejo v poštev, ko imamo oslabljene lastne nohte ali ob posebnih priložnostih. V lepotnem studiu Lassana bodo poskrbeli za vaše urejene nohte, bodisi naravne, bodisi ulite zato si pravočasno rezervirajte tretma! Preberite več tukaj: https://www.lassana.si/slo/lassana-magazin/22-nasveti/68-lakiranje-nohtov-za-popoln-videz