Pošlji povpraševanje

Lakiranje nohtov - ali iščete tudi medicinsko pedikuro v Ljubljani?


Lakiranje nohtov je nekaj, česar predstavnice ženskega spola zagotovo ne izpustimo. Lepo urejeni nohti so ponos vsake ženske in prav je tako! Pa vemo, kako jih je potrebno lakirati? Pri lakiranju nohtov doma obstaja kar nekaj pravil, ki se jih moramo strogo držati, kljub temu pa lahko vedno pride do zapletov, ki vodijo k razočaranju. Preden se lotimo samega lakiranja moramo površino nohtov dobro očistiti in osušiti, saj lahko nečistoča in vlaga dodatno prispevata k končnemu razočaranju in nezadovoljstvu. Si želite urejenih nohtov, vendar se lakiranja raje ne lotevate sami? Brez skrbi! V podjetju Lassana jih bomo z veseljem uredili za vas! Vabimo vas k ogledu ponudbe.

Medicinska pedikura


Medicinska pedikura v Ljubljani


Medicinska pedikura v Ljubljani - za vse, ki se soočajo s problematičnimi stopali in nohti na nogah. Urejena stopala in nohti na nogah imajo velik vpliv na boljše počutje, zato moramo redno skrbeti tudi zanje. Če imamo težavna stopala ali nohte na nogah, potem ta naloga ni tako zelo preprosta, kot se sliši. V podjetju Lassana smo za vas pripravili širok spekter kvalitetno opravljenih storitev: odstranjevanje trde kože na podplatih, odstranjevanje otiščancev in drugih nepravilnosti, korekcija vraščenih nohtov in deformiranih prstov na nogah, oblikovanje in lakiranje nohtov na nogah in različne oblike nege stopal. Vabljeni na medicinsko pedikuro v Ljubljani!

http://www.lassana.si/

Lakiranje nohtov Ljubljana


Lakiranje nohtov in druge storitve


Lakiranje nohtov je le ena izmed storitev, ki vam jih nudimo. Na voljo vam je tudi podaljševanje nohtov, gel nohti, mokra pedikura, epilacija, ličenje in frizerstvo. Vse storitve so opravljene kvalitetno in profesionalno na podlagi večletnih izkušenj in pridobljenih znanj. Obiščite nas na medicinski pedikuri v Ljubljani ali pa si privoščite lakiranje nohtov! Vabljeni na manikiro v Ljubljano. Veselimo se vašega obiska.

LIČENJE OBRAZA