Pošlji povpraševanje

Podaljševanje nohtov za urejen videz rok in dober prvi vtis


Roke predstavljajo enega izmed prvih delov telesa, ki jih ljudje opazijo. Poskrbeti je potrebno, da z njimi napravimo dober prvi vtis - prav zato je nujno potrebno, da so naši nohti lepi in urejeni, dlani pa negovane.


Pri nas vam ponujamo kvalitetno podaljševanje nohtov. Izbirate lahko med podaljševanjem nohtov z gelom, podaljševanjem nohtov z akrilom in podaljševanjem nohtov s konico. Vse tehnike podaljševanja nohtov izvedemo zelo natančno in kvalitetno. Podaljševanje nohtov pa ni le kakovostno pač pa je tudi poceni. Zraven poceni podaljševanja nohtov vam ponujamo tudi njihovo poslikavo.

poceni podaljševanje nohtov z akrilom

Različne tehnike podaljševanja nohtov


Najpogosteje se naše stranke odločajo za podaljševanje nohtov z gelom. Gelirani nohti držijo okrog 10 tednov, vendar je priporočljivo, da se gel, zaradi narastka nohta, zamenja po približno petih tednih. Podaljševanje nohtov, pri katerem uporabljamo gel, zagotavlja bolj prožne nohte, kot jih dobimo pri podaljševanjem nohtov z akrilom - nohti pa so tako trajnejši. Seveda se lahko ob močnejših udarcih zlomijo. Pri nas je možno naročiti tudi korekturo posameznega nohta, tako da vam ob morebitni nesreči ni potrebno zamenjati celotne - morebiti še nove - manikire nohtov.


Nohti, podaljšani z gelom, so primerni za vse ženske, ki nimajo vsak dan časa piliti, rezati in lakirati nohtov. Dobro so obstojni tudi v vodi in v stiku z različnimi detergenti.

Podaljševanje nohtov z gelom

Poceni podaljševanje nohtov in visoka kvaliteta nohta


Pri nas vam ponujamo kvalitetno in poceni podaljševanje nohtov. Ob obisku vam bomo svetovali tudi pri izbiri laka. Upoštevali bomo vašo izbiro in želje pri podaljševanju nohtov, pri poslikavi nohtov, s svojimi kreativnimi idejami, pa vam lahko pri izbiri tudi pomagamo. Roke so eden izmed delov telesa, ki so nenehno izpostavljeni, pa naj bo to pri podajanju papirjev, podpisu pogodb, tipkanju na računalnik ali zgolj s poudarjanjem svojega mišljenja s kretnjami. Naredite prvi vtis odličen! Na poceni podaljševanje nohtov se lahko naročite po e-mail naslovu ali telefonski številki, ki ju najdete na spletni strani.

VEČ O LIČENJU OBRAZA V LJUBLJANI

PEDIKURA V SALONU LASSANA