Pošlji povpraševanje

Izdelava geliranih nohtov - preprost postopek za brezhiben videz

Izdelava geliranih nohtov je vse bolj dovršena in zato tudi izredno popularna med pripadnicami nežnejšega spola, posebno ker so gel nohti vedno videti kot iz škatlice. V salonih Lassana bomo poskrbeli, da boste popolnoma zadovoljni s svojimi gel nohti. Z gelom pa vam lahko pomagamo odpraviti tudi grdo razvado grizenja nohtov.

Izdelava geliranih nohtov

Nohti z gelom so bistveno bolj odporni in obstojni

Gel nohti so stalnica tako mlajših deklet kakor tudi starejših žensk. Bistveno je, da takšnim nohtom ne rabite namenjati veliko časa in pozornosti, razen običajne nege, saj so nohti z gelom vedno videti brezhibno. A bodite pozorni, izdelava geliranih nohtov je postala izredno razširjena dejavnost in ponudnikov na trgu kar mrgoli. Svetujemo vam, da za izdelavo geliranih nohtov izberite kvalitetnega strokovnjaka, ki svojo dejavnost opravlja strokovno in v temu namenjenemu prostoru, kjer se boste udobno počutili. Vabimo vas, da se o kvalitetnih storitvah v salonih Lassana prepričate tudi sami.

VEČ O TRAJNIH NAČINIH LAKIRANJA NOHTOV

Z gel nohti prihranite svoj čas

Izdelava geliranih nohtov je preprost postopek, a ga vedno raje zaupajte strokovnjakom, ki za svoje delo uporabljajo le najboljše in profesionalne kozmetične izdelke. Izdelava geliranih nohtov traja približno eno uro, rezultat pa traja več tednov, zato lahko čas, ki bi ga namenili domači manikuri, raje izkoristite za kaj drugega. Da gel ne bi odstopil in da nohti z gelom ostanejo obstojni, se z brušenjem nohtov najprej odstrani naravni sloj maščobe. Tehnike in sintetični nestrupeni materiali, ki jih uporabljamo so dovršeni in dajejo nohtom naravni izgled, saj so gel nohti načeloma prilagojeni obliki in fiziologiji naravnega nohta. Če si želite dolgih nohtov, pa vam nudimo tudi podaljševanje nohtov z gelom, in sicer se lahko ulije ali nalepi umetna konica poljubne dolžine in oblike. Nato sledi še sušenje pod UV-lučko in vaši nohti lahko ostanejo tako urejeni več tednov.

Če imate zadržke, pa lahko v naši ponudbi najdete tudi gelish lakiranje. Postopek je nekoliko krajši kakor izdelava geliranih nohtov, rezultat pa bodo prav tako brezhibni nohti. Z gelom boste dosegli urejenost z minimalnim vzdrževanjem tudi do cel mesec.